Съвет за всяка зодия за днес, 18 СЕПТЕМВРИ

11832
Съвет за всяка зодия за днес, 18 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Повечето Овни ще имат късмет да срещнат влиятелни хора, които с желание ще помагат за изпълнението на амбициозните им идеи. Примерът на такива личности ще ви бъде от полза, а работата си ще свършите безупречно.

Ето кои са ЗОДИИТЕ, които се обичат и мразят едновременно

Телец

Ще успеете даже в случаите, когато не намирате подкрепа от колеги, партньори. Някои харчат с широка ръка, не му е време. В обществени организации обединявате хората за сериозни начинания.

Близнаци

 Влиянията се задържат до вторник при Близнаците, да си мерят думите и когато хвалят, и когато укоряват някого. Иначе рискуват да се забъркат в клюки и интриги, да проточат работа по сериозни проекти. 

Рак

Едва ли може да стане и особено ако Раците получат по-отговорни задачи. Сега следва да се огледате по-внимателно в кръга си, да подберете сериозни помощници за начинания. Не прикривайте проблемите, не помага за тяхното решаване. 

Лъв

Лъвовете малко се тревожат за някои свои проекти, но нещата ще се наредят, да отчетат свършеното и да се почерпят със сътрудниците. Така се раждат и нови идеи, разчиствате куп съмнения, породени от клюки.

Дева

Група Деви реагират по-остро на клиенти, колеги, партньори, а моментът не е подходящ за спорове и особено с по-влиятелни хора. Вие се стараете да реагирате възможно най-оперативно в трудните ситуации, но да не ги объркате и още.

Везни

Везните да не пренебрегват задължения, някои изискват и по-голяма бдителност, предварителни анализи. Вечерта си дайте отдих, по-добре у дома и в най-тесен кръг, даже да споделите огорченията си с приятели, това няма да помогне много. 

Скорпион

3-те зодии, на които им предстои раздяла през СЕПТЕМВРИ

БЛИЗНАЦИ Не се стресирайте, близнаци, раздялата този месец означава нещо съвсем различно! Ще се разделите със стари навици, стар дом, ...

рупа Скорпиони да анализират внимателно причините за разочарования и забавяне в работата, не всичките им бизнес партньорства са подходящи. Не е нужно да прехвърляте отговорността за несполуките на друг, потърсете нови съюзници.

Стрелец

На моменти Стрелците трябва да разчитат на целия си професионализъм и принципност, за да се представят добре пред клиенти, колеги. Преценявате точно рискове и с бдителност ще се пазите от неприятни последици.

Козирог

Козирозите имат добри идеи, много внимателно да подготвят практическата реализация. Ако имате разногласия с колеги и партньори, не налагайте мнение от позиция на сила. Шефовете ценят търпението и старанието ви, сега може да извлечете полза и от критични бележки на околните.

Това са зодиите, които обичат да си похапват!

Чревоугодници има навсякъде, които много след засищане продължават да похапват и да се наслаждават на храната. Такива са и някои знаци...

Водолей

Водолеите ще се мъчат да разширят кръга на съмишлениците и сътрудниците си, с времето ще се утвърди и ръководната им роля. Стъпка по стъпка отвоювате малки успехи и печалби, но те се трупат и скоро ще имате условия за по-мащабни начинания.

Кои зодии са артистично настроени?

Риби

Повечето Риби обръщат внимание на отношенията в екипа – едни колеги са настроени песимистично, други преживяват стари разправии и интриги. Окуражете хората, с които партнирате, и упорствайте в делата. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com