Тест: Как показвате слабостите си пред другите?

4373
Тест: Как показвате слабостите си пред другите?

Преди да започнете теста е важно да казвате винаги първото нещо, което изскочи в ума ви. Не се опитвайте да предугаждате отговорите, за да не изкривите крайния резултат.

Представете си, че това е един от онези дни, в които нямате никаква работа за вършене и ви се отваря възможност да се разходите безгрижно из града. Обикаляте без конкретна цел, без посока, просто се отпускате и се наслаждавате на гледките, които се откриват пред вас. Посядате на пейка в парка, а после бавно минавате по алеята, попивайки аромата на току-що окосена трева. Неусетно потегляте към центъра, където с наслада изпивате чаша ароматно кафе в любимото ви заведение. Оставили сте ума ви да се рее свободно, а краката да ви водят независимо накъде… Тръгвате по малка павирана уличка, времето е все така прекрасно, потъвате в мечти. Неусетно завивате по непозната за вас улица и докато вървите по нея, забелязвате красива къща, разположена малко по-навътре от самата улица. Постройката ви привлича и спирате за миг, за да огледате мястото. Къщата е прекрасна, градината също… в един миг забелязвате, че входната врата е наполовина отворена. Защо е оставена открехната?

Уникален ТЕСТ разкрива целия ви характер

Погледнете въпросите, прочетете ги и отговорете първото, което си помислете. После прочетете опсанието под въпроса. 1. На земята има...

1. Вероятно живеещите вътре са забравили да затворят

2. Отворена е, защото собственикът е зад вратата и мете предверието

3. Къщата е ограбена

Тълкуване:

Какво е значението на входната врата на всяка къща? Тя е символ на защита – прагът на вратата разделя обитателите на къщата от спокойствието и уюта на дома и несигурността на външния свят. Когато си представите открехната една врата, която обикновено винаги стои затворена, това би трябвало да предизвика онова чувство у вас на несигурност, ранимост и излагане на показ. Причината, която сте посочили, показва начина, по който вие се разкривате и показвате слабостите си пред другите хора.

Тест: Щастливи ли сте?

Да си щастлив човек не е никак, ама никак лесно. Честно казано, дори се оказва, че постигането на това висше усещане за хармония, си е ...

1. Вероятно живеещите вътре са забравили да затворят

За другите можете да изглеждате много спокойни, но всъщност никога не сваляте гарда си. Постигнали сте онова магично състояние на постоянна и спокойна будност, което ви е превърнало в зрял човек. Дори да имате слабости, не ги правите обществено достояние.

2. Отворена е, защото собственикът е зад вратата и мете предверието

Не сте от хората, които ще се шашнат в кризисна ситуация. Напротив, толкова сте спокойни, че може въобще да не забележите наближаващо торнадо. Грешките, които допускате обикновено са в следствие на недоглеждане от ваша страна. Това обаче не ви извинява – независимо каква е причината да сгрешите, крайният резултат за вас и хората около вас е същия. Внимавайте повече!

3. Къщата е ограбена от крадци

ТЕСТ: Колко сте интелигентни?

Ще ви предложим 13 въпроса от различна тематика, с които да проверим вашата обща култура. Отговорите ще откриете след края на теста: ...

Винаги си мислите най-лошото и тази ваша черта се проявява много ярко, когато нещата станат напечени и се почуствате объркани. Всъщност запазвате самообладание и не показвате, че се тревожите в кризисни ситуации, но истината е, че вътрешно сте обзети от паника. Следващият път, когато ви се случи някаква неприятност, се постарайте да запазите ума си бистър и да не прибързвате с крайните заключения. Дишайте дълбоко и пребройте до 10 преди да реагирате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Томина неделя 2024 - кога се пада и какво се прави
Томина неделя 2024 - кога се пада и какво се прави

В последния ден от седмицата след Великден църквата чества Томина неделя. Празникът е известен още като Великден на мъртвите, Малък Великден,...