9 неща, които една богата жена никога не би носила

18106
9 неща, които една богата жена никога не би носила
Снимка: iStock

Ако си мислите, че богатите жени си купуват дрехи само от най-скъпите магазини и носят само най-новите тенденции от луксозните марки, грешите. Заможните дами имат различни модни навици. Но това, което е абсолютно сигурно, е, че те имат определени "стилови забрани".

Съществува негласен списък на нещата, които една наистина богата жена никога няма да облече. От друга страна, по-бедните хора ги носят.

Проверете дали в гардероба ви има някои от тези неща.

Дрехи и аксесоари с лого на най-видимото място

Логоманията е микротенденция. Но тя е популярна най-вече сред модните инфлуенсъри и псевдозвездите.

Една успешна бизнес дама или представител на аристократичния елит, притежаващ значително състояние, никога няма да облече тениска с лого на марка през гърдите или панталон, на който е изписано името на модната къща. За чантите и обувките, между другото, важи същото в повечето случаи.

Богатите нямат нужда да афишират марки. Но тези, които имат малко пари, искат всички да ги видят - те могат обичат да показват марки. И е добре, ако такива дрехи поне не са фалшиви.

Дантелени рокли

В ежедневието такова облекло е неподходящо и неудобно. А богатите ценят комфорта. Освен това най-често дантелата в такива модели е много евтина - и това се вижда от пръв поглед.

Но по някаква причина обикновените момичета обожават такива рокли. Струва им се, че в тях изглеждат едновременно секси, скъпи и елегантни. Въпреки че в действителност, уви, не е така.

Евтини трикотажни облекла

Трикотажът е вечна класика. Освен това е много удобен за носене. Но трикотажът трябва да е висококачествен и скъп.

Кои са тайните навици на успелите хора, които ги правят богати?

Строги класически костюми

Леката небрежност е на мода сред богатите. А класическите костюми с вталено сако, миди пола или скучни панталони с изгладени стрелки сега са униформата на офис служителите. Виждали ли сте сред тях много богати хора?

Ярки цветове

Бедните хора смятат, че така ще бъдат в крак с последните модни тенденции. И освен това да привлекат вниманието и да се откроят от тълпата. Да, черният цвят от главата до петите не е интересен. Но богатите хора обикновено избират благородни и сдържани нюанси: изумруд, шоколад, рубин.

Миниполи

Богатите жени нямат нужда да показват фигурата и сексуалността си по такъв начин. Съществуват много други модни техники: сложни силуети, разкроявания, подходящи деколтета. Проблемът е, че не е лесно да се намерят такива неща на масовия пазар. Затова тези, които не искат да харчат много за дрехи, обикновено показват красотата си с помощта на минижупи.

Мрежести чорапогащи

Тук важи същото правило, както при миниполите. Защо да си купувате съзнателно вулгарна вещ, която трябва внимателно да се разиграва в образа, ако можете да изберете от огромния гардероб семпли матови черни чорапогащи или, в крайна сметка, панталони.

Освен това богатите обикновено купуват функционални неща. А чорапогащите в мрежест цвят явно не спадат към тях: изглеждат вулгарно, комбинират се с малко неща, не предпазват от студа.

С какви дрехи трябва да се облича жената, за да изглежда богата и стилна

Черни обувки и чанта

Първо, комплектите "обувки и чанта" в един цвят отдавна не са на мода. Второ, богатите жени нямат нужда да избират универсални обувки и аксесоари, които ще паснат на повечето им тоалети. Те могат да си купят по няколко чифта обувки за всяка рокля - и то много по-интересни от черните "мокасини". Но на бедните често им се налага да пестят от това и да носят един и същи чифт (и чанта) с всеки тоалет през целия сезон.

Кожено палто

Някога палтото от норка се е смятало за признак на лукс, а какво да кажем за продукт, изработен от собол или чинчила. Но оттогава са минали много години. Истински богатите хора отдавна подкрепят екоактивизма и не носят естествена кожа. Особено сега има много технологични материали, от които се шият стилни, удобни и топли дрехи за всеки вкус.

Но за бедните хора палтото от естествена кожа все още е символ на богатство и лукс. Изненадващо е, че хората все още дори взимат заеми, за да си купят скъпо кожено палто. И въпреки че палтата от естествена кожа бавно се връщат на мода, богатите жени по-често предпочитат винтидж модели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

12 неочевидни начина за използване на тиксо в ежедневието

Как се образуват кълбовидните мълнии?

4 знака, че имате връзка със заклет егоист

10 предмета, които в никакъв случай не трябва да се избелват

Таро хороскоп за месец ЮНИ за всяка зодия

Тополовият пух не е алерген, но с какво вреди?

Какво послание носят различните цветя, които подаряваме?

Какво се случва със съпругата на Христо Ботев след смъртта му?

Къде точно се намира границата между Европа и Азия

Кой язовир има най-голям обем в нашата страна?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com