За да имате късмет у дома е добре да имате тези вещи

28896
За да имате късмет у дома е добре да имате тези вещи
Снимка: iStock

Как да привлечем късметът обратно в живота ни, ако усещаме, че някак си все се изплъзва? Лесно – с помощта на няколко предмета, които да поставим в дома си. Ето кои са нещата, които ще привлекат благополучието на дома и неговите обитатели според пророчицата Ванга.

Икона – когато избирате икона за дома си, спрете поглед върху онази, която ви донесе радост и ви накара да почувствате спокойствие. Пред нея може да отправяте молитва, да разчитате на нея в трудна ситуация, да споделяте надеждите си с нея. Оставете силата на иконата да свърши своята работа и да ви помогне да реализирате плановете си, носейки ви късмет и предпазвайки ви от всичко лошо.

Подкова за късмет – това е един от най-разпознаваемите символи за късмет. Конската подкова обикновено се поставя до входната врата. Според Ванга конят е късметлийско животно, а той се нуждае от подкова. Ето защо дръжте конска подкова на вратата си, за да намери късметът пътя към вашия дом.

Чесън – поставя се в хола най-често, близо до тавана, за да прогоните злите сили. Чесънът пази от уроки. В къща, в която има чесън, дяволът не ходи, той бяга от нея. Ето защо не го подценявайте. Може да поставите връзка чесън и на терасата, ако не искате да усещате миризмата в хола. Пак ще свърши работа.

Сапун – той измива не само физически замърсявания. Сапунът може да ви пречисти и от негативната енергия и да предпази дома от нея. Важно е той да бъде от натурални съставки, без оцветители и химикали. Дръжте поне по един сапун в дома си.

Мед – дом без мед е дом без късмет. Освен че е много вкусен и чудесна добавка към закуската ни, медът има чудотворни свойства. Той привлича просперитета в дома. Неговата сила се грижи да имаме спокойствие, хармония и късмет, затова се уверете, че имате поне едно бурканче с мед на хладилника или в шкафа.

Върба и финикова палма – Ванга съветва да засадите в дома си семе от палма и да я оставите да порасне. Финиковата палма се смята за свещено растение, което пази от зли сили и привлича доброто, късмета и благополучието. Върбата също носи успехи и богатство.

Черен камък – когато се разхождате, обърнете внимание на улиците и пътя. Ако намерите черно камъче, си го вземете и го занесете у дома. Според пророчицата черният камък пази съня ви и носи късмет на дома. Той ще ви помогне да имате добро здраве, пълноценен сън и просперитет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com