1/4-финали: Лондонско дерби и "досадни" "пчелички" около Челси

2402
1/4-финали: Лондонско дерби и "досадни" "пчелички" около Челси
Снимка: Getty Images

След като се изигра първият четвъртфинал за Купата на Лигата ("Карабао Къп"), е време за поне на хартия по-интригуващи сблъсъци от тази фаза. Единият от тях противопоставя лондонски съперници, които са в яростната борба за място в топ 4 на английската Висша лига.

Битката за топ 4 се пренася в Купата на Лигата

Става въпрос за Тотнъм и Уест Хям, като мачът ще се проведе на ултрамодерния "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в сряда, 22 декември, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 2,35, докато за победа за "чуковете" е 3,25 (равенството е оценено на 3,45).

Изненадващо или не, но "шпорите" нямат успех над този съперник в три поредни двубоя, макар и те да са били в първенството. Нещо повече, в последните им две срещи Уест Хям е стигал до успеха. Във въпросните три мача са вкарани общо 10 гола, което прави средно по 3,33 на мач.

Единият от тях е завършил при зрелищното 3:3, а само в последния случай не се е стигнало до гол/гол, тъй като Тотнъм не съумя да се разпише. Коефициентът на efbet при сегашната им среща головете да са над 3,5 е 3,55, докато за под 2,5 е 1,90. Съответно за това отново и двата тима да успеят да се разпишат е 1,80, а за няма гол/гол е 2,15.

За последните им 5 директни мача един срещу друг са изпълнени общо 51 ъглови удара, което прави средно по 10,2 на мач. Ставката традицията да продължи и отново да видим над 9,5 корнера за срещата е 1,80, докато за под 9,5 е 2,00.

Брентфорд в търсене на нова изненада срещу гранд 

Отново в сряда (22 декември) и отново от 21:45 часа българско време и друг лондонски тим има изпитание на четвъртфиналите за Купата на Лигата. То е гостуване на Брентфорд, който доказа, че може да бъде много "досаден" за грандовете през този сезон.

Освен това за "пчеличките" турнирът се явява като чудесна възможност за подвиг през кампанията, тъй като най-големите отбори не влагат тези сили, които съсредоточават в шампионата. Коефициентът на efbet за успех в полза на Брентфорд е 5,20, докато победата за Челси е с 1,80. Равенството е оценено на 3,75.

КЛАСИРА ЛИ СЕ ЧЕЛСИ НАПРЕД - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com