Барса във възход влиза в тежко дерби срещу тима, лишил го от "любимия трофей"

4112
Барса във възход влиза в тежко дерби срещу тима, лишил го от "любимия трофей"
Снимка: Getty Images

В последните години Купата на Краля често се озоваваше в ръцете на Барселона, като според мнозина именно този трофей бе големият шанс за каталунците да не запишат нулева година (както и разбира се Лига Европа). Те обаче бяха изхвърлени още на 1/8-финалите от Атлетик Билбао.

Палачът на Барса и Реал за Купата посреща каталунците

Именно дерби с баските предстои за каталунците. То ще се състои в неделя, 27 февруари, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех на домакините е 1,63, докато за победа в полза на гостите е 5,80 (равенството е оценено на 4,30).

Подемът в играта на футболистите на Шави е очевиден, а новите попълнения добавят още класа към отбора, така че тази среща може да се окаже много по-различна от последната им, въпреки че тя бе на 20-и януари (2:2 в редовното време и 3:2 след продължения за баските).

Атлетик Билбао - Барселона: Борба за топ 4?

Добрите мачове за Барселона позволиха на отбора да заеме място в топ 4, като каталунците се настаниха там за сметка на Атлетико (Мадрид), така че борбата се очертава сериозна. Трети засега е Бетис. Атлетик Билбао пък е на пет точки от Барселона и макар да е с мач повече, една директна победа срещу тима може да отвори пътя за баските към топ 4.

За последните шест двубоя във всички турнири между тези опоненти (само в редовното време) са реализирани 22 попадения, което прави средно по 3,6 гола на мач.

Коефициентът за над 3,5 попадения и в тази среща между Атлетик Билбао и Барселона е 3,30, докато за под 2,5 е 2,00. Съответно ставката за това и двата отбора да успеят да си вкарат гол е 1,99, а за няма гол/гол е 1,93.

ВЪРНА ЛИ СЕ БАРСЕЛОНА В ТОП 4 - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com