Барселона продължава гонитбата с Реал: среща един от най-големите си "абонати" в Испания

1487
Барселона продължава гонитбата с Реал: среща един от най-големите си "абонати" в Испания
Снимка: GettyImages

Измина и това прекъсване за двубоите на националните отбори и клубният футбол отново превзема сцената. С това се подновяват и битките в повечето европейски първенства. Несъмнено през този сезон в испанската Ла Лига ситуацията е като отпреди няколко години - впечатляващи резултати за Реал Мадрид и Барселона и окупация на първите две места.

Барселона гостува на Майорка в задължителен за спечелване мач от Ла Лига

Разбира се, каталунците не са никак доволни от своята втора позиция, макар и да са само на една точка от върха, и категорично ще искат да се завърнат на трона, след като няколко години гледат как мадридските грандове се редуват там. В този смисъл победата в предстоящия седми кръг за тях е задължителна.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Шави и неговите възпитаници е 1,37, докато ставката за победа на сметката на домакина Майорка е 8,80. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,60. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 2-ри октомври, от 22:00 часа българско време.

Барселона е в серия от девет поредни победи над този съперник, като тя продължава вече над 10 години. Само в три от тези случаи Майорка е успявал да се разпише и да се стигне до гол/гол. Цели пет пък са случаите, в които каталунците успяват да отбележат четири или повече попадения срещу този съперник в този период.

Ще си спретнат ли Майорка и Барселона голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения в мача е 2,55, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,40. Съответно ставката за това и Майорка, и Барселона да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,98, докато за няма гол/гол е 1,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com