Бразилия среща "чудак", който не познава загубата и бие наред - дойде ли краят?

3425
Бразилия среща "чудак", който не познава загубата и бие наред - дойде ли краят?
Снимка: Getty Images

След края на двубоите от европейските клубни първенства паузата не бе особено голяма, но веднага след нея се стигнаха и до срещите на националните отбори. Европейските такива влязоха във важни сблъсъци за Лигата на нациите, африканските такива пък в квалификации за Купата на африканските нации. Трети поддържат форма и бистрят състава за Мондиал 2022 с приятелски срещи.

Бразилия бистри състава за Световното първенство в Катар с контроли

Такъв е случаят и при един от фаворитите на Световното първенство по футбол в Катар - Бразилия, който преди дни надделя над Южна Корея в контрола с категоричното 5:1. Сега за "Селесао" предстои нов сблъсък с азиатски отбор. Става въпрос за Япония, която има седем победи и едно равенство в последните си осем двубоя (само един от тях е приятелски).

Коефициентът на efbet за успех на японците над именития им опонент е 8,80, докато победа за Неймар и компания е със ставка 1,38. Пазарът за равенство пък е оценен на 5,40. Срещата ще се проведе в понеделник, 6-и юни, от 13:20 часа българско време на Националния олимпийски стадион в Токио.

Бразилия се намира в серия от пет поредни успеха над този съперник. Последният случай, в който не успява да го победи е от 2005 година, когато във все още съществуващата Купа на конфедерациите двата тима завършват наравно 2:0. Любопитното е, че тогава това е второ поредно реми между тях, тъй като четири години по-рано на същия турнир отново не успяват да се победят.

Във въпросните пет последни директни срещи между тях пък, в които както споменахме Бразилия неизменно печели, винаги е имало поне три отбелязани попадения. Общо 19 гола са вкарани в тях, което прави средно по 3,8 на двубой. Само в два от тези случаи обаче се е стигало до гол/гол.

Коефициентът в този случай попаденията също да са над 3,5 е 2,70, докато за под 2,5 гола в мача е 2,30. Съответно ставката за това и Япония, и Бразилия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,83.

Ще смачка ли Бразилия Япония отново?

Любопитното е, че в същите тези пет мача има един резултат, който се повтаря два пъти. Става въпрос за разгромното 4:0 в полза на Бразилия. И в двата случая идва в приятелски мач, какъвто е и днешният. Коефициентът на efbet и сегашният им сблъсък да завърши при точен резултат 4:0 в полза на Бразилия е 14,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com