Дерби д'Италия: Интер и Юве в големия финал и спор за първи трофей през 2022-ра

3275
Дерби д'Италия: Интер и Юве в големия финал и спор за първи трофей през 2022-ра
Снимка: Getty Images

Точно дванадесет дни след настъпването на новата 2022-ра година ще стане ясно кой е първият гранд от силните футболни европейски страни, който ще грабне трофей. Интер и Ювентус излизат на "Джузепе Меаца" във финала за Суперкупата на Италия в сряда, 12 януари, от 22:00 часа българско време.

Зрелищно Дерби д'Италия: Шампионът срещу носителя на Купата

В Дерби д'Италия ще видим шампиона срещу носителя на Купата на Италия. Коефициентът на efbet за това лидерът във временното подреждане на Серия А Интер (намиращ се в серия от 8 поредни победи в шампионата) да победи петия в класирането Юве е 1,80, докато за успех в полза на "бианконерите" е 4,80 (равенството е оценено на 3,80).

Въпреки че поне на хартия "нерадзурите" са по-добрият отбор за миналия и този сезон, те нямат успех в четири поредни мача - два от тях са завършили при равенство, а при другите два Ювентус е побеждавал. При срещите си обаче двата тима обичат да предоставят зрелище - в три от последните им четири мача и двата отбора се разписват, а при предпоследната им среща падат цели пет гола (3:2 за Юве).

Коефициентът и този път двата отбора да отбележат е 1,81, докато за няма гол/гол е 2,10. Ставката за над 3,5 попадения пък е 3,25, докато показателят за това да има под 2,5 гола е 2,05.

Интер - Ювентус: Картоните нямат край

Напрежението между едни от големите врагове в Италия е голямо! В последните два директни мача между тях бяха раздадени общо 14 картона (цели 10 от които - в предпоследния), като в това число влизат и два червени картона и не влиза още един червен картон, тъй като той бе за треньора Симоне Индзаги.

Коефициентът и този път да има над 5,5 картона в мача е 2,90, докато за под 4,5 е 1,95. Съответно за това да има червен картон в срещата и той дори да бъде даден още през първото полувреме ставката е 20,00.

Любопитен показател е, че в три поредни двубоя между Интер и Ювентус в италианската Серия А се стига до точно едва седем корнера общо за двата тима. Коефициентът на efbet за под 8,5 корнера и в този мач е 2,35, докато за над 9,5 е 1,91.

КАКВО СТОРИ УПОРИТОСТТА НА ИНТЕР С ЮВЕНТУС - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com