Дерби д'Италия: Ювентус и Интер в яростен сблъсък - близо е шокиращо развитие

5048
Дерби д'Италия: Ювентус и Интер в яростен сблъсък - близо е шокиращо развитие
Снимка: Gulliver/GettyImages

Клубният футбол на най-високо ниво се завръща след паузата за мачовете на националните отбори. А в италианската Серия А това ще се случи ударно - с две много важни дербита, едното от които - Дерби д'Италия. Шампионът Интер се изправя срещу носителя на купата на страната Ювентус.

Двубоят ще се осъществи в неделя, 3-ти април, като ще започне в 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet домакинът от Торино да спечели срещата е 2,90, докато успех за "нерадзурите" е със ставка 2,65 (равенството е оценено на 3,35).

Изненада: Ювентус се озовава пред Интер?

Двата тима се оказаха един зад друг в класирането и дори "бианконерите" ще поведат с две точки пред Интер, ако го победят, заемайки третата позиция (макар и шампионът да остане с мач по-малко). Това е развръзка, която изглеждаше налудничава след началото на сезона, в което Масимилиано Алегри и компания дълго време бяха извън топ 6(!), а Индзаги и неговите момчета бяха на върха.

Двата тима играха един срещу друг вече два пъти през този сезон, след като през есента завършиха наравно 1:1 в Серия А, а през януари тази година Интер спечели Суперкупата след продължения (1:1 в редовното време). Така се събраха и три поредни срещи, в които неизменно и двата тима си вкарват.

Коефициентът на efbet и в този дуел Ювентус и Интер да успеят да си вкарат е 1,81, докато за няма гол/гол е 2,10. Съответно ставката за това попаденията в срещата да са над 3,5 е 3,55, докато за под 2,5 е 1,85.

БЪРКОТИЯ С ДУЗПИ - КАКВО СТАНА В ДЕРБИТО, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Наполи към върха, Аталанта към топ 4 - кой ще успее?

В същия ден, но от 16:00 часа българско време, Наполи ще опита да изравни по точки лидера в класирането Милан, но това няма да бъде никак лесно, тъй като ще гостува в Бергамо на Аталанта, който изпусна комфортното си място в топ 4, но далеч не се е предал в битката да си го върне.

Коефициентът победителят в първото сериозно дерби от Серия А за деня да бъде Аталанта е 2,40, докато ставката за това неаполитанци да изравнят Милан и да съберат 66 точки е 3,20. Равенството е оценено на 3,40.

В три поредни срещи във всички турнири Аталанта печели, а в тях са вкарани забележителните 15 попадения, което прави средно по умопомрачителните пет на мач. Коефициентът на efbet и в тази среща да има над 4,5 гола е 6,60, докато за под 2,5 е 1,95.

КОЙ ПОБЕДИ - НАПОЛИ ИЛИ АТАЛАНТА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com