Дерби: Мбапе се връща там, откъдето тръгна, а Меси и Неймар ще смълчават феновете на ПСЖ

21301
Дерби: Мбапе се връща там, откъдето тръгна, а Меси и Неймар ще смълчават феновете на ПСЖ
Снимка: Getty Images

ПСЖ може и да е убедителен лидер с 15 точки преднина на върха в Лига 1, но след издънката в Шампионска лига тимът не може да си позволи нови разочароващи резултати, още повече толкова скоро. А две от големите звезди на парижани - Лионел Меси и Неймар, ще трябва да смълчават феновете, тъй като бяха освирквани по време на последния мач.

Как Меси и Неймар ще отговорят на освиркванията от феновете на ПСЖ?

Другата голяма звезда в нападението на тима Килиан Мбапе пък се завръща там, откъдето тръгна за големия футбол. ПСЖ гостува на Монако в дербито на кръга от френската Лига 1. Мачът е в неделя, 20-и март, от 14:00 часа българско време.

Коефициентът на efbet ПСЖ да запише трета поредна победа над този съперник във всички турнири е 1,97. Ставката пък за това Монако да победи у дома и да продължи борбата за класиране в зона "Европа" е 3,80. Равенството е оценено на 3,95.

В последните осем мача между тези съперници, но само в шампионата, парижани са печелили пет пъти, губили са в два случая, а веднъж двата тима са завършвали наравно. Всеки от мачовете им обаче е осигурявал солидна доза зрелище за зрителите.

В тях са паднали общо 36(!) попадения, което прави средно по впечатляващи 4,5 на мач. Освен това в пет от тези случаи е имало гол/гол. Два от трите, в които това не е било налице обаче, са последните им две срещи.

Коефициентът за над 4,5 попадения в този дуел е 4,90, докато за под 2,5 е 2,30. Съответно ставката за това и Монако, и ПСЖ да успеят да си отбележат в мача е 1,64, докато за няма гол/гол е 2,40.

Мбапе, Неймар, Меси - откъде ще паднат головете за ПСЖ?

Разбира се, головете ще се очакват най-вече от трима футболисти - Килиан Мбапе, Лионел Меси и Неймар. Французинът е лидер при голмайсторите в Лига 1 с 15 гола, бразилецът има пет след гола в последния кръг, докато аржентинецът все още е едва с два на сметката си в шампионата.

Коефициентът на efbet първият гол в срещата да бъде дело на Килиан Мбапе е 5,20 (съответно 2,20 за негов гол по всяко време от мача), ставката първото попадение в мача да е за Меси е 6,20 (съответно 2,55 за негов гол по всяко време от мача), а пък за това да стори Неймар е 6,60 (съответно 2,65 за негов гол по всяко време от мача).

БЛЕСТЯЩ ИЛИ ТРАГИЧЕН ПСЖ - КАКВО СТАНА В ДЕРБИТО, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com