Групата на смъртта: Германия срещу аутсайдер, който я измъчи на Евро 2020

3555
Групата на смъртта: Германия срещу аутсайдер, който я измъчи на Евро 2020
Снимка: Getty Images

Зрелищните битки в групата на смъртта в Лигата на нациите продължават. След първите два изиграни двубоя лидер е Италия с четири точки, следвана изненадващо от Унгария с три пункта, както и съответно от Германия с две точки и заемащата последната позиция Англия с едва един пункт.

След Евро 2020: Унгария и Германия в нов сблъсък

А сега е ред на познат от Евро 2020 сблъсък, противопоставящ сензационно представящия се тим на Унгария и световния шампион от 2014 година. При срещата им на Европейското минути преди края Германия изоставаше и бе на косъм да отпадне за сметка на унгарците, но в крайна сметка се спаси и излезе от групите след гол в последните минути и равенство.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Бундестима е 1,45, докато победа за Унгария е със ставка 7,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,60. Мачът ще се състои в събота, 11-и юни, от 21:45 часа българско време. Той ще се осъществи на стадион "Пушкаш Арена" в Будапеща.

Последната среща между двата тима бе въпросният мач от последния кръг на груповата фаза на Европейското първенство. Тогава в Мюнхен гостите повеждаха на два пъти в резултата, а чак в 84-ата минута дойде изравнителното попадение за домакините, дело на Леон Горецка, с което и успяха да излязат от групите и да се спасят от голям резил.То оформи и крайното 2:2.

Коефициентът и в този техен дуел попаденията да са над 3,5 е 3,35, докато за под 2,5 гола в мача е 1,92. Съответно ставката за това и Германия, и Унгария да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,71.

Освен тази среща двата тима имат още четири мача един срещу друг през този век. Всички те са приятелски, като Германия е спечелила три от тях, а Унгария - един. В три от тях победителят отбелязва поне две попадения и не дава на опонента да се разпише, докато в останалия се стига до голово зрелище и 5:2 в полза на Бундестима.

Точен резултат за мача Унгария - Германия?

Любопитен факт е, че в последните четири срещи между Германия и Унгария (включително тази от Евро 2020) има един резултат, който се е повторил на два пъти - 2:0. Веднъж той е в полза на Бундестима, а в другия - на унгарците. Коефициентът на efbet и този път Германия да спечели с точен резултат 2:0 е 5,80, докато за това мачът да завърши при този резултат, но в полза на домакините от Унгария - 45,00.

УНГАРИЯ СЕ ДОБРА ДО РАВЕН С ГЕРМАНИЯ - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com