Хегемонът Лудогорец вече зарадва Левски: ще сътвори ли "море от сълзи"?

3779
Хегемонът Лудогорец вече зарадва Левски: ще сътвори ли "море от сълзи"?
Снимка: Ludogorets.com

Хегемонът в българския футбол Лудогорец доиграва сезона, след като отдавна си гарантира 11-а поредна титла в родния шампионат, докато в турнира за Купата на България отпадна на полуфиналите от Левски. Именно на "сините", неумишлено, разбира се, "орлите" помогнаха в последния кръг от efbet Лига, след като победиха с 2:1 Ботев Пловдив и позволиха на Левски да се изкачи на третото място.

След Ботев: Левски се надява Лудогорец да срази и Черно море

Сега разградчани приемат у дома друг отбор с мераци за третата позиция - Черно море. Варненци са с 46 точки - три по-малко от Левски и Ботев Пловдив. Те загубиха от "сините" с 0:1 в последния кръг, а евентуална нова загуба и срещу Лудогорец ще значи, че трудно могат да мръднат от петото място до края на кампанията.

Двубоят на "Хювефарма Арена" в Разград ще се проведе в събота, 14-ти май, от 18:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 1,62, докато победа за гостите от Варна е със ставка 6,20. Съответно равенството е оценено на 4,20.

Черно море няма победа над този опонент от 26.04.2019 година, когато записва втори пореден успех срещу "орлите". Оттогава двата тима изиграха седем официални двубоя помежду си, в които "моряците" се добраха само до едно равенство. В цели пет от тези седем случая в този период те успяват да отбележат на "орлите", но това помага само за ремито 1:1.

Любопитен факт е, че два от резултатите за тези седем двубоя се дублират. Интересното е, че един от тях се отнася до мачове с по пет гола - 4:1 за Лудогорец. Другият дублиращ се резултат е 2:1 за "орлите". Коефициентът в този случай разградчани отново да спечелят с категоричното 4:1 е 30,00. Съответно ставката пък за точен резултат 2:1 в полза на Лудогорец е 8,20.

Ще успеят ли Лудогорец и Черно море отново да си отбележат?

Коефициентът на efbet пък за шести случаи в последните осем официални двубоя между Лудогорец и Черно море и двата отбора да успеят да отбележат попадение е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,76. Съответно ставката пък за общо над 4,5 попадения в сблъсъка е 7,80, а за под 2,5 е 1,81.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com