Левски с тежка визита на “студеното море” за кръщение преди финала за Купата

4116
Левски с тежка визита на “студеното море” за кръщение преди финала за Купата
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

Левски, който продължава подема си от вече месеци насам, има много тежко гостуване от efbet Лига, преди изцяло да насочи мислите и концентрацията си върху очаквания с огромен интерес финал за Купата на България. Въпросното гостуване е с ключово значение и за крайното класиране.

Ще продължи ли Левски с изкачването в efbet Лига?

"Сините" отиват във Варна, където ги очаква Черно море. Двата отбора заемат съответно четвъртата и петата позиции във временното класиране, като имат точно по 46 точки. Евентуална победа за някой от двата отбора ще го изравни по точки с третия в подреждането Ботев Пловдив.

Двубоят между Левски и Черно море е в петък, 6-и април, от 17:30 часа. Коефициентът на efbet за трети пореден успех в полза на Станимир Стоилов и компания е 2,80, докато за край на серията от три мача без победа за варненци също е 2,80 (равенството между двата тима е оценено на 3,25).

В последно време двата тима играят равностойно един срещу друг, като за последните седем директни мача във всички турнири Левски има леко предимство - три победи срещу две за варненци (останалите две срещи са завършили без победител).

Любопитното е, че в три от въпросните седем срещи се наблюдава един и същ резултат - 2:1 (в два от случаите той е в полза на "сините", а в другия е за Черно море). Коефициентът и този мач да завърши при точен резултат 2:1 за Левски е 10,00, докато за успех с 2:1 в полза на варненци също е 10,00.

Също така се забелязва, че за последните им осем директни мача във всички турнири само при един се забелязва успех за някой от двата тима с повече от един гол разлика - а именно в последния, когато на 9-и април "сините" победиха с 2:0. В половината от тези осем срещи се е стигало до гол/гол.

Очакват ли ни голове на Черно море - Левски?

Коефициентът на efbet в този им сблъсък да има над 2,5 попадения е 2,50, докато за под 2,5 гола 1,59. Съответно ставката за това и Черно море, и Левски да се разпишат в двубоя е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,80.

ЦУНАМИ ОТНЕСЕ ЧЕРНО МОРЕ ВЪВ ВАРНА, ЛЕВСКИ ИЗЛЕЗЕ НА ТРЕТО МЯСТО

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com