Лудата градска битка в Серия А приключва: Милан срещу Интер, кой ще грабне титлата?

3572
Лудата градска битка в Серия А приключва: Милан срещу Интер, кой ще грабне титлата?
Снимка: Getty Images

След изключително оспорвана борба идва време за финала на италианската Серия А. Ще стане ясен отговорът на въпроса ще успее ли Милан да спечели първа титла от над 10 годинин насам, или шампионът Интер ще защити трофея си от миналия сезон, въпреки че в последната част от сезона така и не навакса изоставането си от големия градски съперник.

Милан и Интер с последен епизод от битката им в Серия А за сезона

"Росонерите" са лидер с 83 точки, а "нерадзурите" са с два пункта по-малко, което значи, че и равенството устройва Милан, който ще се изправи срещу Сасуоло. Интер пък ще търси успеха над Сампдория, за да съхрани надеждите си за чудо. И двата мача ще се проведат в неделя, 22-ри май, от 19:00 часа българско време.

Коефициентът на efbet за победоносен триумф в полза на гостите от Милан срещу Сасуоло е 1,49, докато ставката за успех в полза на домакините е 6,40. Пазарът за равенство между двата отбора пък е оценен на 5,20.

"Росонерите" обаче далеч няма да имат лесна задача, тъй като излизат срещу съперник, който ги побеждава в два поредни двубоя. Двата тима си дават здрави сблъсъци, като последните им четири срещи неизменно завършват с гол/гол. Любопитното е и че три от последните им четири мача завършват при еднакъв резултат - 2:1 (два пъти за Милан и веднъж за Сасуоло).

Коефициентът отново резултатът да е точно 2:1 и в полза на Милан е 8,00, докато за успех с този резултат, но за домакините, е 18,00. Съответно ставката и в този им дуел и двата тима да отбележат гол е 1,68, а за няма гол/гол е 2,30. Пазарът пък за над 2,5 гола е 1,50 (докато за под 2,5 гола в срещата е 2,75).

ЧАКАНЕТО СВЪРШИ! МИЛАН ОТНОВО Е ШАМПИОН НА ИТАЛИЯ СЛЕД 11 ГОДИНИ

Интер пък се изправя срещу Сампдория, който не се бори за нищо, точно както и Сасуоло. "Нерадзурите" обаче също трябва да имат едно на ум, тъй като в последните три срещи с този съперник има пълен баланс - по една победа за двата тима (макар и тази за миланския гранд да е с изразителното 5:1) и едно голово равенство, дошло при последната им среща - 2:2.

Шампионът Интер е длъжен да победи, за да чака грешка от Милан

Коефициентът на efbet за успех на Интер е 1,15, докато победа за гостите е със ставка 21,00 (равенството е оценено на 10.00). Коефициентът пък за ново голово шоу и над 3,5 попадения е 1,81, а за под 2,5 е 3,65. Ставката и Интер, и Сампдория да се разпишат е 2,10, а за няма гол/гол е 1,80.

ИНТЕР СЕ РАЗВИХРИ ЗА ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ, НО ТИТЛАТА ОТИДЕ В МИЛАН

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com