Лудогорец и Левски са в подем: Влизат в яростен дуел за безценни точки

6499
Лудогорец и Левски са в подем: Влизат в яростен дуел за безценни точки
Снимка: Официален сайт на Левски

Намиращият се в подем Левски излиза във второ поредно изключително тежко дерби. "Сините" от столицата гостуват на шампиона, хегемон и временен лидер в родния футбол - Лудогорец. Дербито от efbet Лига ще се проведе в Разград.

Голямо дерби в efbet Лига: Лудогорец срещу Левски

Сблъсъкът ще се осъществи в неделя, 13 март, от 17:45 часа. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 1,57, докато победа за Станимир Стоилов и компания е със ставка от 6,40. Равенството е оценено на 4,40.

Последните пет двубоя във всички турнири между тези съперници неизменно са спечелени от "орлите". По-притеснителен за Левски обаче е фактът, че отборът е успявал да се разпише в само един от тези пет мача - последният, когато вкара дори две попадения, но инкасира цели четири. Във въпросните двубои са паднали общо 14 гола (средно по 2,8 на мач).

Левски трудно вкарва на Лудогорец и губи неизменно последните мачове

Коефициентът за това в тази среща да има над 2,5 попадения е 2,00, докато за под 2,5 е 1,92. Съответно ставката за това и Лудогорец, и Левски да съумеят да се разпишат в двубоя е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,81.

Във въпросната серия от пет поредни победи за разградчани над "сините" има два резултата, които са се повторили. Лудогорец успява да победи Левски с по 1:0 и като гост, и като домакин, а другият по-често срещан резултат е далеч по-неприятен за "сините" - класическото 3:0 - отново и като гост, и като домакин.

Коефициентът на efbet и този сблъсък да завърши при резултат 1:0 за Лудогорец е 6,00 (и съответно успех за софиянци с този резултат - 14,00), докато ставката за класическа и изразителна победа на "орлите" над Левски с 3:0 е 10,00 (и съответно успех за софиянци с този резултат - 100,00).

ОЩЕ: Интригата за титлата в България умря? Резултатът от мача

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com