Лудогорец ще прави поредна стъпка към трона с бой над "царе"?

4634
Лудогорец ще прави поредна стъпка към трона с бой над "царе"?
Снимка: Ludogorets.com

Хегемонът в българския футбол за последните години Лудогорец се е запътил към изумителна 11-а поредна титла в родния шампионат. "Орлите" водят уверено с осем точки пред втория тим в efbet Лига, като сега се изправят срещу "царе", които вече отнеха точки от преследвача на разградчани.

Ще се справи ли Лудогорец там, където основният му конкурент се провали?

Лудогорец гостува на Царско село в събота, 19-и март, от 15:00 часа. Домакините са последни в класирането и изостават на цели 45 точки от първия в подреждането, който ще приемат на своя стадион.

В шампионата двата тима са се изправяли общо пет пъти до момента, като "орлите" имат три победи, два двубоя са завършвали наравно и никога Царско село не е побеждавал. Коефициентът на efbet за първи успех на "царете" над този съперник е 13,00, докато победа за гостите е със ставка 1,25 (равенството е оценено на 7,00).

Ако "царете" спират Лудогорец, то това се случва с един и същ резултат

И двата случая, в които Лудогорец не е побеждавал Царско село и мачовете са завършвали при реми, става въпрос за един и същ точен резултат - 1:1. Коефициентът и този сблъсък да завърши при точен резултат 1:1 е 12,00.

Двата отбора имат и един мач за Купата на България помежду си и така са играли общо шест пъти във всички турнири до момента. В три от тях е имало гол/гол, а общият брой отбелязани попадения за всички тези срещи е 15 - средно по 2,5 на мач.

Коефициентът на efbet в този мач да има над 2,5 попадения е 1,59, докато за под 2,5 гола е 2,50. Съответно ставката за това и Царско село, и Лудогорец да успеят да се разпишат в срещата е 2,25, докато за няма гол/гол е 1,70.

ИЗПАТИ ЛИ СИ ЛУДОГОРЕЦ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com