"Лъвиците" трябва да се изправят: сериозна заплаха дебне при 7-а загуба от 9 мача

1226
"Лъвиците" трябва да се изправят: сериозна заплаха дебне при 7-а загуба от 9 мача
Снимка: Getty Images

Подновяват се сблъсъците от тазгодишното издание на Лигата на нациите по волейбол при дамите. След първите осем срещи лидер е отборът на Япония, който е спечелил всичките си осем мача и има 23 точки. Втори е тимът на САЩ с 21 пункта, докато топ 3 допълва селекцията на Бразилия при жените.

България трябва да спечели в Лигата на нациите при дамите

За съжаление, българският национален отбор по волейбол при дамите заема 14-ата позиция от 16 отбора, като има шест поражения и едва два успеха, събирайки шест точки. За "лъвиците" ни предстои мач с Доминиканска република, която е на 10-ата позиция с три точки повече от родните представителки.

Коефициентът на efbet за успех в полза на България, който може да ни изкачи с една или две позиции нагоре в подреждането, е 2,40. Ставката пък за победа за Доминиканска република, който по всяка вероятност ще запрати националния ни тим към предпоследното място, е 1,64.

Мачът между двата отбора ще се състои днес, вторник, 28-и юни, от 20:00 часа българско време.

Двете селекции се срещнаха отново преди три години, когато Доминиканска република спечели с 3:1. Прави впечатление, че само един от последните шест двубоя на отбора завършва в три гейма - победа над Южна Корея. При България обаче е точно обратното - пет от последните шест срещи завършват в три гейма - за съжаление, четири от тях са загуби и успехът е само един.

Как ще се представи България срещу Доминиканска република?

Коефициентът на efbet България да спечели гейм срещу Доминиканска република е 1,25 (и съответно 4,50 за това България да спечели точно един гейм). Съответно ставката пък за това Доминиканска република да спечели сет срещу България е 1,14 (и съответно 5,80 за това този гейм да остане единственият спечелен от противника ни).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com