Маршируващ към немислимата 11-а: Лудогорец завършва редовния сезон по шампионски?

8142
Маршируващ към немислимата 11-а: Лудогорец завършва редовния сезон по шампионски?
Снимка: Ludogorets.com

Дойде време за последния кръг от родната efbet Лига преди българското първенство да бъде разделено на няколко групи. За пореден път хегемонът в последните години у нас Лудогорец ще влезе в шампионската група като лидер във временното класиране.

Край на редовния сезон за Лудогорец - осигурена е изумителната 11-а титла?

“Орлите” ще завършат редовния сезон с гостуване в Стара Загора, което ще се осъществи в събота, 9-и април, от 17:30 часа. Коефициентът на efbet за успех в полза на Берое е 4,60, докато за победа за разградчани е 1,84 (равенството е оценено на 3,85).

Лудогорец се намира в серия от седем поредни победи срещу заралии, като при всяка от тях неизменно е отбелязал повече от едно попадение (в четири от случаите головете са били и над два). В пет от въпросните мачове пък и Берое и успявал да вкара, но това не е оказвало влияние на крайния изход.

Коефициентът и в този случай заралии и разградчани да се разпишат е 1,94, докато за няма гол/гол е 1,94. Съответно ставката за това Лудогорец и Берое да си отбележат общо над 3,5 попадения е 3,55, докато за под 2,5 гола е 1,87.

Берое няма победа над Лудогорец в... 18 поредни мача

Последният случай, в който тимът от Стара Загора побеждава този опонент е от 22-ри май 2016 година (с 2:0 като гост), но оттогава са минали цели 18 срещи, в които Берое има само 5 равенства.

За последните общо шест мача (както вече споменахме - всички те спечелени от десеткратния шампион на България) любопитен факт е, че има само четири резултата, при които са завършвали. Иначе казано - в два от случаите се е повторил един резултат, в други два - друг.

В единия случай е 2:0 (както завършва и последният им пряк двубой - 31.10.21, и от 26.09.20), а в другия е 3:1 (04.05.21 и 02.11.19). Коефициентът на efbet и в този случай двата тима да завършват при точен резултат 2:0 за Лудогорец е 8,00, докато за това срещата да приключи при 1:3 (за "орлите) е 15,00.

БИ ЛИ ЛУДОГОРЕЦ ПАК АБОНАТА СИ БЕРОЕ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com