Наперените "петли" с Мбапе и Бензема ще обезвреждат "червения динамит"

2144
Наперените "петли" с Мбапе и Бензема ще обезвреждат "червения динамит"
Снимка: Getty Images

Актуалният световен шампион Франция започва тазгодишното издание в Лигата на нациите с двубой срещу полуфиналиста от Евро 2020 Дания. "Петлите" се изправят срещу "червения динамит" в петък, 3-ти юни, от 21:45 часа българско време. Сблъсъкът ще се състои там, където се изигра и финалът на Шампионска лига преди по-малко от седмица.

Световният шампион започва загрявката за Мондиал 2022

Коефициентът на efbet домакините да спечелят на "Стад дьо Франс" е 1,76, докато ставката за успех на гостите е 5,20. Съответно пазарът за това двата отбора да завършат при равен резултат е 3,90.

Съставите на Франция и Дания бяха в една група и на Световното първенство по футбол през 2018 година, което се оказа златно за "петлите". Тогава "червения динамит" успя да спечели точка срещу бъдещия световен шампион, макар и да не съумя да се разпише. Тогава мачът между тях завърши при равен резултат без голове - 0:0.

Коефициентът и този двубой да приключи при точен резултат 0:0 е 9,20. Трябва да се отбележи обаче, че преди последните им две срещи, това съперничество бе в серия от цели четири двубоя, които неизменно завършваха при точен резултат 2:0 за домакина (само в един от случаите това бе Дания), макар и три от тези срещи да бяха приятелски. Ставката и този мач да завърши при 2:0 за домакина е 7,20.

Коефициентът пък втора поредна среща между тези тимове да е с под 2,5 попадения е 1,75, докато за дъжд от голове и общо над 3,5 е 4,00. Ставката пък за това и Франция, и Дания да съумеят да си отбележат поне по едно попадение е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,78.

Победата е важна и за двата отбора, тъй като групата не е никак лесна. Световният вицешампион Хърватия и Австрия са другите два тима, които заемат своето място там. Разбира се, Франция ще разчита най-вече на своите големи звезди в нападени - Карим Бензема и Килиан Мбапе.

Ще сътворят ли голово зрелище Франция и Дания?

Коефициентът на efbet в сблъсъка на "Стад дьо Франс" именно нападателят на Реал Мадрид, току-що спечелил петия трофей от Шампионска лига в кариерата си, да вкара първия гол в мача е 5,60 (ставката за негов гол по всяко време от мача е 2,65). Ставката пък Мбапе да го стори е 5,00 (и съответно 2,45 за негов гол по всяко време от мача).

ДАНИЯ ОБЪРНА ФРАНЦИЯ НАСРЕД ПАРИЖ - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com