Наполи лети високо, Милан е раздвоен: победите са на всяка цена в Серия А

1693
Наполи лети високо, Милан е раздвоен: победите са на всяка цена в Серия А
Снимка: GettyImages

Ситуацията в италианската Серия А е изключително любопитна след изиграването на първите девет кръга. Грандове като Ювентус (13 т.) и Интер (15 т.) не намират място в топ 6, Милан (20 т.) и Рома (19 т.) са извън топ 4, а най-добре представящите се отбори към момента са Наполи (23 т.), Аталанта (21 т.), Лацио (20 т.) и Удинезе (20 т.). Неаполитанци мечтаят от години за титлата и не бяха далеч на няколко пъти, като сега всички техни привърженици се питат възможно ли е тази година да е тяхната.

Има ли кой да бие Наполи в Серия А?

Коефициентът на efbet за това Наполи, който все още е без загуба, да подхрани надеждите им с нов успех в предстоящия мач с Болоня е 1,29, докато ставката за победа на сметката на гостите е 11,00. Пазарът за равенство е оценен на 6,40. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 16-и октомври, от 19:00 часа българско време.

Близо три часа по-късно (от 21:45 часа българско време) пък започва друг ключов дуел в италианската Серия А. В него Милан има нелеко гостуване на Верона. Домакинът в този двубой заема 18-ата позиция с пет точки, като само два тима имат по-малък актив от него. В този смисъл всяка точка е безценна за Верона, ако иска и през следващия сезон да е сред най-добрите в италианския футбол. 

Милан в опит да се върне на победния път и в топ 4 на Серия А

Настроението при миланския гранд е раздвоено - през миналия уикенд бе победен Ювентус в първенството, но преди дни тимът допусна нова загуба в Шампионска лига.

Коефициентът на efbet все пак съставът на Стефано Пиоло да вземе пълния комплект точки в опит да влезе в топ 4 на класирането е 1,60, докато ставката за изненадващ успех в полза на Верона е 6,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com