Насилствената абдикация стартира: Реал ще довърши започнатото в Шампионска лига

1779
Насилствената абдикация стартира: Реал ще довърши започнатото в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

13-кратният носител на трофея от Шампионска лига Реал Мадрид излиза в мач-реванш от четвъртфиналите на състезанието. "Кралския клуб" спечели с 3:1 първата среща с настоящия европейски клубен шампион Челси и си осигури комфортна преднина преди втория сблъсък.

Реваншът ще се състои на стадион "Сантяго Бернабеу" във вторник, 12-и април, като ще започне в 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за нов успех в полза на испанците е 2,40, докато за триумф на лондончани е 3,00 (равенството е оценено на 3,45).

Доскоро непознати: Реал и Челси в пореден сблъсък

След като дълго време нямаха официални мачове един срещу друг по европейските терени, от началото на 2021-ва година Реал и Челси вече са се изправяли в директни сблъсъци три пъти. Размениха си по една победа, а веднъж завършиха наравно. Във всяка от срещите имаше поне по два отбелязани гола, а в две от тях и двата тима се разписваха.

Коефициентът за това и в този двубой между мадридчани и лондончани и двата отбора да си вкарат е 1,72, докато за няма гол/гол е 2,20. Съответно ставката за това Реал Мадрид и Челси да вкарат общо над 3,5 гола в срещата е 3,20, докато за под 2,5, какъвто бе случаят в два от последните им три мача в Шампионска лига, е 1,96.

Както е известно, ако се стигне до успех с два гола разлика в полза на футболистите на Томас Тухел, то тогава ще наблюдаваме продължения. Ако и те не излъчат победител от двата мача - ще станем свидетели на дузпи. Припомняме, че от този сезон правилото за гол на чужд терен не важи в Шампионска лига.

Коефициентът да се стигне именно развръзка отвъд 90-те минути и в крайна сметка Челси да спечели след продълженията е 40,00 (за това "сините" да се класират, но след изпълнения на дузпи е 40,00). Съответно ставката за това да се стигне до продължения, но при тях Реал да надделее е 30,00 (и съответно за това "кралския клуб" да се класира след дузпи е 40,00).

Ще бъде ли Бензема отново големият фактор за Реал Мадрид?

В първия мач в герой за своя тим за пореден път през сезона се превърна Карим Бензема, който става с все по-ключова роля за "кралския клуб". Френският нападател реализира хеттрик, с който събра 11 попадения през този сезон в най-престижния европейски клубен турнир. С едно повече е лидерът по този показател в Шампионска лига Роберт Левандовски (Байерн Мюнхен).

Коефициентът на efbet именно Бензема да вкара първия гол в реванша срещу Челси е 4,40 (толкова е и за това да реализира последното попадение в сблъсъка), докато ставката за това французинът да се разпише по всяко време от двубоя е 2,10.

ОЩЕ: ВЪВ ФАНТАСТИЧЕН МАЧ - РЕАЛ МАДРИД ПОТРЕПЕРИ, НО ОТСТРАНИ ШАМПИОНА ЧЕЛСИ

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com