Нидерландия, Испания, Германия: кой е фаворит да спечели Лигата на нациите?

1739
Нидерландия, Испания, Германия: кой е фаворит да спечели Лигата на нациите?
Снимка: Getty Images/Guliver

Турнирът на УЕФА Лигата на нациите преполови груповата си фаза, а за участниците остава да изиграят последните си два мача. Те обаче ще се състоят наесен, а дотогава футболните фенове могат само да прогнозират кой ще бъде крайният победител в надпреварата.

След първите четири мача най-силно е представянето на отбора на Нидерландия, който записа три победи, едно равенство и все още няма поражение. Тимът е в група с Белгия, Полша и Уелс, като има аванс от три точки пред "червените дяволи" и шест пред поляците.

Нидерландия е фаворит да спечели Лигата на нациите

Не е изненада, че именно Нидерландия е сред фаворитите за спечелването не само на групата си, но и на целия турнир. efbet оценява шансовете за победа на "лалетата" в турнира на 4.40 коефициент - пазар, който можете да намерите в дългосрочните събития на сайта на букмейкъра.

За Нидерландия обаче няма да бъде толкова лесно да триумфира, тъй като отбори като Испания и Германия също се намират в добри изходни позиции в своите групи. "Ла Фурия Роха" е лидер в група 2 с 8 пункта - с една повече от втория Португалия, а efbet дава 5.00 коефициент за това Испания да спечели Лигата на нациите.

Излезе ли от "групата на смъртта", Германия ще атакува трофея!

Що се отнася до Германия, Бундестимът е в "групата на смъртта" и понастоящем заема втора позиция с 6 пункта - веднага след шокиращия лидер Унгария, който събра 7 точки от първите четири мача. За световните шампиони от 2014-а шансовете да спечелят турнира са оценени на 6.00 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com