Подмладената "стара госпожа" с опит за голям скок срещу разклатен кандидат-шампион

7171
Подмладената "стара госпожа" с опит за голям скок срещу разклатен кандидат-шампион
Снимка: Getty Images

Ювентус ще опита да продължи с възхода си в Серия А по пътя към така желания топ 4, още повече, че вече и самият връх не изглежда толкова отчайващо далеч - лидерът Интер е с 9 точки повече. За "старата госпожа" обаче предстои много труден тест - гостуване на втория Милан, който изненадващо загуби от Специя в последния кръг.

Двубоят на "Сан Сиро" ще се осъществи в неделя, 23 януари, като ще започне в 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на "росонерите" пред собствена публика е 2,75, като за победа за Ювентус е абсолютно идентичен - 2,75 (равенството е оценено на 3,40).

Обрат в съперничеството между Ювентус и Милан

Респектиращата серия от девет поредни победи на "бианконерите" срещу този съперник бе прекратена и сега за последните шест двубоя Милан дори има леко надмощие - две победи, три равенства и само една загуба. Зрелището обаче далеч не липсва, тъй като за последните им четири шампионатни срещи са паднали общо 15 попадения (средно по 3,75 на мач) и само веднъж не е имало гол/гол.

Коефициентът за това и в този случай да има над 3,5 попадения е 3,40, докато за под 2,5 гола в двубоя е 1,95. Ставката за това и двата отбора да се разпишат във вратата на опонента е 1,75 и съответно за това да няма гол/гол е 2,20.

Въпреки че последните двубои между тях са сравнително тихи откъм картони за дерби от подобен ранг (средно по три за последните им три срещи), за последните им шест мача директни мача са раздадени общо 26 картона (средно по 4,33 на мач), два от които червени (един от тях още през първото полувреме).

Коефициентът за над 4,5 картона в този двубой е 1,40, докато за под 4,5 е 2,95. Специалният залог на efbet за червен картон още през първото полувреме между Милан и Ювентус е 14,00 (а конкретно за някой от двата тима е съответно по 24,00 за всеки).

Откъде ще падат головете на Милан - Ювентус?

Очаква се в трети пореден мач от Серия А атаката на "росонерите" да бъде поведена от Златан Ибрахимович. Коефициентът на efbet именно той да открие резултата в срещата е 5,80 (и съответно 2,60 за гол по всяко време). Човекът във форма за гостите пък е Паоло Дибала. Ставката за това той да вкара първия гол в мача е 7,80 (и 3,30 за попадение по всяко време на мача).

НЕРВНИ МИЛАН И ЮВЕНТУС - КАКВО СТАНА В ГОЛЯМОТО ДЕРБИ НА СЕРИЯ А, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com