Реал и Барса откриват 2022 с визити и с различни цели

5595
Реал и Барса откриват 2022 с визити и с различни цели
Снимка: Getty Images

Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона започват новата 2022 година с визити на Хетафе и Майорка в мачове от 19-ия кръг на Ла Лига. "Лос бланкос" ще искат да увеличат преднината си на върха в подреждането, докато каталунците се надяват да влязат в топ 4.

В първия мач от испанския елит през 2022 Реал ще гостува на 16-ия Хетафе, който в последните кръгове подобри формата си и излезе от опасната зона. Хетафе е без загуба в Ла Лига в последните си шест мача, като спечели три от тях, включително и последния двубой с Осасуна.

Реал Мадрид с 13 победи в последните си 15 мача

Реал Мадрид пък се наслаждава на страхотни резултати от средата на октомври насам, като има 13 победи в последните си 15 мача във всички турнири и нито една загуба.

"Белите" не успяха да победят Хетафе при последната им среща през април, но преди това имаха четири поредни победи срещу този съперник. За днешния двубой efbet предлага 1.65 коефициент за победа на Реал, 4.00 за равен и 5.80 за победа на Хетафе.

СУРВАКА ЛИ ХЕТАФЕ РЕАЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

2.25 коефициент за победа на "осакатения" Барселона

Няколко часа по-късно Барселона гостува на 15-ия Майорка в мач, в който Шави Ернандес има куп кадрови проблеми за решаване. Каталунците бяха ударени от Ковид вълната и срещу Майорка непременно ще видим играчи и от академията. Цели 15 играчи на Барселона от първия отбор се очаква да пропуснат визитата на Майорка.

Барса спечели и двата си мача срещу Майорка след завръщането на тима в елита на Испания, а за последно островитяните победиха каталунците през далечната 2009-а. Победа в днешния мач може да прати Барса в топ 4, тъй като четвъртият Райо Валекано е със само две точки повече. efbet предлага 2.25 коефициент за победа на Барса, 3.40 за равен и 3.50 за победа на Майорка.

РЕЗЕРВИ И ДЕЦА НА БАРСЕЛОНА - ПОСТИГНАХА ЛИ УСПЕХ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com