Реал скача за нов трофей: ако бие, чака Барса на финала

1117
Реал скача за нов трофей: ако бие, чака Барса на финала
Снимка: Getty Images

Европейският клубен шампион Реал Мадрид успя да завоюва и титлата в страната си през миналата кампания, а сега ще опита да прибави нов трофей в пребогатата си история. "Кралския клуб" ще опита да го стори още и преди да е изминал месец от старта на новата година, като се впуска в полуфиналите за Суперкупата на Испания. Съперник там е Валенсия, а при победа ще мери сили с Барселона или Бетис.

Реал Мадрид - Валенсия открива супермачовете за Суперкупата на Испания

Коефициентът на efbet за успех в полза на Карло Анчелоти и компания е 1,57, докато ставката за това те да бъдат неприятно изненадани и да загубят от "прилепите" е 6,20. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,50. Двата отбора се изправят един срещу друг в сряда, 11-и януари, от 21:00 часа българско време.

Както е известно, вече трети пореден сезон Суперкупата на Испания се провежда във формат, в който за нея се борят четири отбора и сформират своеобразни полуфинали. Сблъсъкът между Реал и Валенсия ще се реши в един двубой, което значи, че при равенство, ще последват продължения. Ако и след тях двата тима не излъчат победител, то изходът ще дойде след изпълнения на дузпи.

Ще си спретнат ли Реал и Валенсия голово шоу за Суперкупата?

Коефициентът на efbet за това мачът да не завърши в редовното време и в крайна сметка Реал Мадрид да спечели след продължения е 10,00, докато за това "белия балет" да го стори след дузпи е 19,00. Съответно ставката пък Валенсия да се класира за финала след две продължения от по 15 минути е 29,00, а за това "прилепите" да го сторят след дузпи - 19,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com