"Шахматистите" ще опитат да обезвредят "червения динамит", взривил световния шампион Франция

2711
"Шахматистите" ще опитат да обезвредят "червения динамит", взривил световния шампион Франция
Снимка: Getty Images

При оформянето на група 1 от дивизия А в тазгодишното издание на Лигата на нациите, направи впечатление, че двата отбора, които си оспорваха трофея във финала на Световното първенство през 2018 година в Русия, отново ще се изправят един срещу друг. Очакваше се и именно Франция и Хърватия да се борят за първото място в групата.

Дания отне върха от Франция и Хърватия в Лигата на нациите

Не така обаче смяташе Дания, която към момента има два успеха и е едноличен лидер, като за целта вече победи "петлите" с 2:1. Сега "шахматистите", които потеглиха трагично с 0:3 от Австрия, а впоследствие взеха точка от Франция, ще опитат да обезвредят "червения динамит", който може да направи още по-голяма заявка за първото място, ако спечели и третия двубой от тази фаза.

Коефициентът на efbet именно това да се случи и Дания да спечели и тази си среща е 2,10, докато ставката за успех в полза на Хърватия е 3,65. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,45. Двубоят ще се проведе в петък, 10-и юни, от 21:45 часа българско време на стадион "Паркен" в Копенхаген.

Последната среща между тези два отбора бе именно на въпросното Световно първенство през 2018 година, когато Хърватия стигна финала. Още на осминафиналната фаза "шахматистите" бяха близо до изхода, но съумяха да се справят именно с "червения динамит", след като се стигна до изпълнения на дузпи, при които Дания направи цели три пропуска срещу два за опонента.

През този век двата тима имат и още една среща. Става въпрос за приятелски мач от 2004 година, който завършва с успех 2:1 в полза на Хърватия. Така прави впечатление, че и в двете им срещи през този век "шахматистите" и "червения динамит" неизменно си вкарват поне по един гол.

Коефициентът в този дуел попаденията да са под 2,5 е 1,65, докато за над 2,5 гола в мача е 2,30. Съответно ставката за това и Дания, и Хърватия да съумеят да си отбележат поне по едно попадение е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,80.

Ще повторят ли Дания и Хърватия срещата си от Мондиал 2018?

Последният двубой между тези съперници завърши при резултат 1:1 в редовното време (головете бяха вкарани до... 4-ата минута). Освен това два от последните четири двубоя на Хърватия завършват при същия резултат. Коефициентът на efbet и днешната среща между Дания и Хърватия да завърши при точен резултат 1:1 е 6,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com