Швабите доближиха изпадане, "погребва" ли ги току-що вкусил поражението Байерн Мюнхен?

6425
Швабите доближиха изпадане, "погребва" ли ги току-що вкусил поражението Байерн Мюнхен?
Снимка: Getty Images

Макар и шампионът в германската Бундеслига да е ясен от месеци насам, то интригата около другите ключови места по класирането далеч не е приключила. А в това число влиза и борбата за оставане в елита. Именно в нея ще се намеси новият-стар шампион Байерн Мюнхен.

Баварците посрещат у дома отбора на Щутгарт. Швабите, както още е известен предстоящият опонент за Байерн, заема 16-ата позиция във временното подреждане и е на четири точки от Херта Берлин - последната позиция (15-а), която на 100% гарантира оставане в първото ниво на футбола в страната и през следващата кампания.

Байерн ще се връща на пътя на победите срещу удобен съперник

Двубоят в Мюнхен ще се състои в неделя, 8-и май, като ще започне в 18:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините, които загубиха с 1:3 от Майнц в последния кръг, е 1,27, докато за победа в полза на борещия се за оцеляване Щутгарт е 10,00 (равенството е оценено на 7,40).

Байерн се намира в серия от пет поредни успеха над този съперник. Наказателната акция започна след един по-изразителен успех в полза на Щутгарт - 4:1. Сред победите на гранда от Мюнхен личат тези с по 4:0 и 5:0 - именно последните два случая, в които тези съперници се изправиха един срещу друг.

Резултатността в това съперничество е на впечатляващо ниво. Само един от последните им шест директни двубоя е под 3,5 гола. Вкарани са общо 26 попадения, което прави средно по 4,3 на мач. Въпреки това само в половината от въпросните случаи се е стигало до гол/гол (в три от шестте мача).

Коефициентът в този случай попаденията в мач между тези съперници да са над 4,5 е 2,70, докато за под 2,5 гола е 3,75. Съответно ставката за това и Байерн Мюнхен, и Щутгарт да се разпишат в срещата е 1,67, докато за няма гол/гол е 2,35.

Ще продължи ли да ниже голове Левандовски за Байерн в Бундеслигата?

Разбира се, Юлиан Нагелсман и компания ще разчитат за попаденията най-много на своята голяма звезда в нападение - Роберт Левандовски. Полякът съумя да се разпише и при загубата от Майнц с 1:3, а освен това е убедителен лидер при голмайсторите в Бундеслигата през този сезон с впечатляващите 34 попадения.

Коефициентът на efbet именно полският атакуващ футболист да реализира първия гол в мача срещу Щутгарт е 3,10, докато ставката за това Левандовски да се разпише по всяко време от сблъсъка е 1,37.

БАЙЕРН МЮНХЕН СЕ СКЪСА ДА ПРОПУСКА - УСПЯ ЛИ ДА ПОБЕДИ ЗА НАГРАЖДАВАНЕТО КАТО ШАМПИОН, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com