След 6 загуби от 7 мача: младите български "лъвчета" под заплаха от световен колос

3337
След 6 загуби от 7 мача: младите български "лъвчета" под заплаха от световен колос
Снимка: Getty Images

Продължават битките в световния волейбол чрез Лигата на нациите. Повечето отбори вече са изиграли по осем сблъсъка, докато някои са с по седем. Лидер в класирането е Франция с 21 точки, следвана от Полша и Япония с по 18. За съжаление, националният отбор по волейбол на България заема предпоследното 15-о място с едва шест точки.

България е на предпоследното място в Лигата на нациите

Това се дължи на факта, че родните "лъвове" загубиха цели шест от седемте си изиграни двубия до момента. Единствената им победа дойде в зала "Арена Армеец" в София, където селекцията ни надделя над Иран с 3:0. Зад нас в класирането е единствено Австралия, която също е с един успех (но много по-категорични загуби и четири точки зад нас). Той дойде именно над България.

Коефициентът на efbet България да запише втори успех в тазгодишното издание на Лигата на нациите в следващия си мач е 6,60. Трябва да се отбележи обаче, че той е срещу една от най-силните страни в този спорт от години насам - Бразилия. Очаквано, опонентът ни е големият фаворит в сблъсъка и ставката за него е 1,15. Мачът ще се проведе в неделя, 26-и юни, от 20:00 часа.

Бразилия заплашва България със сериозен разгром

Бразилия мачкаше сериозно и бе на далеч по-висока позиция от седмата след началото на състезанието, но записа една поредица от три загуби от САЩ, Китай и Полша, което развали точковия ѝ актив. Прави впечатление обаче, че бразилците побеждават разгромно своите опоненти.

Ако се съсредоточим върху четирите им победи до момента, в тях волейболистите на Бразилия са дали общо само един гейм на своите съперници, които неизменно губят. Коефициентът на efbet България да успее да спечели сет срещу Бразилия е 1,81, докато ставката за това да не съумее да го стори е 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com