След два поредни неуспеха: шампионът Байерн е разярен срещу "вълци"

2981
След два поредни неуспеха: шампионът Байерн е разярен срещу "вълци"
Снимка: Getty Images

Германският гранд Байерн Мюнхен успя да си гарантира поредна титла в местния шампионат без особени затруднения и след успеха с 3:1 над втория в класирането Борусия Дортмунд доиграва сезона. Това обаче води до необичайна ситуация за баварците, която не се харесва особено на привържениците им - те се намират в серия от два двубоя без успех.

Ще завърши ли Байерн Мюнхен сезона с три поредни мача без успех?

Всичко това идва и при факта, че далеч не може да се каже, че Юлиан Нагелсман използва предимно резерви в тези сблъсъци, дори напротив. Сега за Байерн предстои ново изпитание и феновете определено ще искат серията без победа да бъде нарушена. Баварците ще се опитат да го осигурят при гостуването си на Волфсбург - последният мач за тях през този сезон.

Сблъсъкът между двата тима ще се проведе на "Фолксваген Арена" в събота, 14-ти май, от 16:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 5,00, докато завръщане на победния път за Байерн Мюнхен е със ставка 1,59. Равенството пък е оценено на 5,20.

Новият-стар шампион на Германия се намира в серия от осем поредни победи над този опонент. В половината от тези срещи "вълците" все пак успяват да се разпишат, но въпреки това допускат поражение. За всики тези двубои са отбелязани общо 31 попадения, което прави средно по 3,8 на двубой.

Коефициентът и в този случай попаденията между двата тима да са общо над 3,5 е 1,73, докато за под 2,5 гола в срещата ставката е 3,85. Съответно пазарът за това и Волфсбург, и Байерн Мюнхен да успеят да си отбележат попадение е 1,40, докато за няма гол/гол е 3,15.

Борусия Дортмунд ще си отмъщава за финал в Бундеслигата

По традиция, в последния кръг в германската Бундеслига всички срещи ще са с един и същ начален час. Така че от 16:30 часа българско време в събота (14-ти май) ще видим в действие и гарантиралият си второто място в крайното класиране Борусия Дортмунд, който ще се изправи срещу Херта Берлин у дома.

Коефициентът на efbet за втори пореден успех в полза на Херта Берлин над този съперник е 5,60, докато ставката за успех за край на сезона за вицешампиона е 1,51. Съответно пазарът за равенство между двата тима пък е оценен на 5,60.

ДРАМА, ГОЛОВЕ, ЛЮТА БИТКА ЗА ТОП 4 - РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ В БУНДЕСЛИГАТА В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com