След Купата: Интер с голям и вероятно последен шанс да излъже Милан в Серия А

4398
След Купата: Интер с голям и вероятно последен шанс да излъже Милан в Серия А
Снимка: Getty Images

Италианският шампион Интер успя да стори това, което му убегна през миналата кампания - да завоюва Купата на Италия. Така целта отново остава златен дубъл, но това не зависи само от "нерадзурите". Те изостават с две точки от големия си градски враг Милан, а до края остават едва два кръга, като "росонерите" се нуждаят от четири точки от потенциалните шест за спечелване, за да си гарантират титлата.

Интер се моли на "богинята": ще откликне ли на молитвите ѝ срещу Милан

Това е така, тъй като имат по-добри показатели в преките двубои с Интер. Големият шанс за "нерадзурите" обаче може да дойде в предпоследния 37-и кръг, тъй като в него Милан посреща много сериозен съперник - Аталанта. Интер ще се надява на успех в полза на "богинята", но трябва да е готов за него и да спечели своето изпитание от кръга - визита Каляри.

Тя ще се състои в неделя, 15-и май, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините, които се намират в зоната на изпадащите и имат крещяща нужда от точки, е 7,20, докато победа за актуалния шампион е със ставка 1,43. Съответно равенството е оценено на 5,60.

Каляри е успял да спре Интер само веднъж в последните им шест двубоя във всички турнири, като записва равенство в началото на 2020 година. Въпреки това прави впечатление фактът, че тимът успява да бележи голове срещу "нерадзурите", като го е направил в пет от последните им седем директни срещи. Толкова са и случаите, в които се е стигало до гол/гол между тях за този период.

Коефициентът в този сблъсък да има над 3,5 попадения, както бе и при последната им среща (четири гола), е 2,20, докато за под 2,5 попадения е 2,75. Съответно ставката за това и Каляри, и Интер отново да успеят да си вкарат поне по едно попадение е 1,73, докато за няма гол/гол е 2,20.

ИНТЕР ПОБЕДИ КАЛЯРИ И ЩЕ ДИША ДО ПОСЛЕДНО ВЪВ ВРАТА НА МИЛАН

Наполи изпусна титлата: ще позволи ли и на Ювентус да го задмине?

По-рано през същия ден - от 16:00 часа българско време, третият във временното класиране Наполи приема у дома Дженоа. Неаполитанците се бореха с миланските грандове за титлата в немалък период от време, но в крайна сметка неуспешно. Сега те се нуждаят от трите точки, за да си гарантират третото място и да не позволят на Ювентус да ги изпревари до края.

Коефициентът на efbet Наполи да си осигури бронза в 37-ия кръг на италианската Серия А чрез успех у дома е 1,86, докато победа за гостите от Дженоа е със ставка 4,20. Съответно равенството между двата тима е оценено на 4,10.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com