След странната "грешка" в първия си мач на Уимбълдън: Джокович ще опита да НЕ я повтаря отново

1510
След странната "грешка" в първия си мач на Уимбълдън: Джокович ще опита да НЕ я повтаря отново
Снимка: Getty Images

Новак Джокович, който дълго време беше под номер 1 в световната ранглиста при мъжете в тениса, ще излезе за втория си двубой на тазгодишното издание на Уимбълдън. Настоящият номер 3 в света започна с успех, но се случи нещо, което рядко може да бъде забелязано при сърбина - загуби сет още в първия кръг на турнир от Големия шлем.

Джокович в търсене на място на 1/16-финалите на Уимбълдън

Сега за него предстои сблъсък с Танаси Кокинакис. Както е известно, през тази година най-старият и престижен турнир по тенис няма да влияе на точковото измерение в световната ранглиста. Иначе казано - състезателите ще се борят само за престиж и наградния фонд, който бе увеличен.

Коефициентът на efbet Новак Джокович да запише победа и да се класира за 1/16-финалите на тазгодишното издание на Уимбълдън е 1,05. Ставката пък за успех в полза на намиращия се под номер 79 в световната ранглиста тенисист е 15,00.

Любопитен факт в това съперничество е, че двамата са се срещали само веднъж до този момент на корта. Това се случва преди цели седем години, когато Новак Джокович побеждава Кокинакис на Откритото първенство на Франция - Ролан Гарос, с категоричното 3:0.

Колко категоричен ще е Джокович срещу Кокинакис на Уимбълдън?

В онази среща всеки от сетовете завърши при напълно идентичен резултат - 6:4. Коефициентът на efbet Танаси Кокинакис отново да съумее да спечели общо над 10,5 броя геймове за цялата среща в двубой във формат 3 от 5 сета срещу Новак Джокович е 1,89, докато за под 10,5 гейма на сметката му е 2,00. Съответно ставката за това да спечели сет е 2,85 (а да не съумее да го стори е 1,41).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com