След тежките дербита: Левски влиза в столичен сблъсък с "влак", но е фаворит

5936
След тежките дербита: Левски влиза в столичен сблъсък с "влак", но е фаворит
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

Левски на Станимир Стоилов е във видим подем, но мина през две тежки дербита и вече е в серия от два поредни мача без победа. Сега "сините" излизат в ролята на сериозен фаворит в едно столично дерби срещу Локомотив (София).

Левски взима глътка въздух, но ще се пази от столичен Локомотив

Двубоят ще се състои в събота, 19-и март, от 17:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на Левски е 1,55, докато победа за "железничарите" е със ставка 7,20 (равенството е оценено на 4,20).

Откакто Локомотив (София) се завърна в първото ниво на футбола в България двата тима са се срещали само веднъж. "Железничарите" отново са сред най-добрите за първи път от сезон 2014/15. Първата среща между тези съперници от тази кампания завърши при успех за "сините" с 2:1.

Любопитното е, че преди Локомотив (София) да се запъти към долните дивизии, един резултат се повтаряше в последните три директни двубоя между тези опоненти. Става въпрос за минималното 1:0, като на два пъти то бе в полза на Левски и веднъж в полза на Локо.

Коефициентът и тази среща да завърши при точен резултат 1:0 в полза на Станимир Стоилов и компания е 5,20. Съответно ставката за същия резултат, но в полза на Локомотив (София) - 0:1, е 13,00.

Левски и Локомотив (София) рядко си вкарват

Ако се върнем още малко назад и погледнем към последните шест официални двубоя между тези съперници, виждаме, че са вкарани общо само шест гола, като един е случаят мач да има над 2,5 попадения и именно той е и единственият, в който има гол/гол.

Коефициентът на efbet за това този път да има над 2,5 попадения в срещата е 2,15, докато за под 2,5 е 1,76. Съответно ставката за това и Левски, и Локомотив (София) да се разпишат в сблъсъка е 2,35, докато за няма гол/гол е 1,66.

КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЛЕВСКИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com