Спокоен Лудогорец разнищи втория в efbet Лига, идва ред на третия, Левски "се облизва"

7357
Спокоен Лудогорец разнищи втория в efbet Лига, идва ред на третия, Левски "се облизва"
Снимка: Ludogorets.com

Родният хегемон Лудогорец, който съвсем наскоро спечели 11-ата си титла в българския елит (всички те - поредни), доиграва сезона в efbet Лига. В последния кръг "орлите" разгромиха втория в класирането с 5:0, а сега идва ред на третия - Ботев Пловдив.

И макар "орлите" да са си гарантирали отдавна успеха и останалите мачове да нямат никакво значение за тях, то резултатите им са значими за крайното класиране, тъй като Левски и Черно море дебнат от съответно четвъртата и петата позиции. А местата са важни за европейските клубни турнири.

Лудогорец в серия от осем победи над Ботев Пловдив

Лудогорец гостува на Ботев Пловдив в петък (6-и април) от 15:00 часа българско време в Коматево. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 2,05, докато за победа в полза на новия-стар шампион е 3,45. Съответно ставката за равенство между двата отбора е 4,10.

Разградчани играят изключително успешно срещу пловдивския си опонент, като са в серия от осем поредни успеха над него. Последният път пък, в който "канарчетата" успяха да победят Лудогорец, бе преди цели 15 двубоя. За този период Ботев е стигал до равенството само два пъти, губейки всички останали сблъсъци.

Любопитен факт е, че един от резултатите в това съперничество се е повторил на два пъти - става въпрос за 2:1 в полза на "орлите", въпреки че и двата случая той идва в Разград. Коефициентът и този път Лудогорец да спечели с точен резултат 2:1, макар и като гост, е 11,00.

Ботев успява частично да се противопоставя на разградчани в някои срещи, като в три от последните им пет директни сблъсъци във всички турнири успява да отбележи по едно попадение, въпреки че губи всяка от срещите. В четири от въпросните пет двубоя пък попаденията са над 2,5 (в един от случаите са и над 3,5).

Очакват ли ни голове на Ботев Пловдив - Лудогорец?

Коефициентът на efbet в този им сблъсък също да има над 2,5 попадения е 1,88, докато за под 2,5 гола в мача е 2,00. Съответно ставката за това и Ботев Пловдив, и Лудогорец да успеят да се разпишат в сблъсъка им е 1,79, докато за това да няма гол/гол в мача е 2,10.

ЛУДОГОРЕЦ ОСТАВИ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ПРАЗНИ РЪЦЕ - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com