Старата госпожа изпусна бастуна и падна болезнено, ще се изправи ли веднага?

10166
Старата госпожа изпусна бастуна и падна болезнено, ще се изправи ли веднага?
Снимка: Getty Images

Италианският гранд Ювентус изживя истинско разочарование преди три дни. "Бианконерите" изпуснаха златен шанс да грабнат безценен за самочувствието им първи трофей за 2022-ра година - Суперкупата на Италия, но загубиха секунда преди края на продълженията, който щеше да доведе до дузпи срещу Интер.

Раната на Ювентус от Интер е твърде прясна, но няма време за сълзи

"Старата госпожа" падна много болезнено срещу голям враг, но битката в италианската Серия А продължава и трябва да всяка цена да се изправи бързо. Юве приема у дома Ювентус в събота, 15 януари, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех за домакина е 1,45, докато за победа в полза на Удинезе е 8,20 (равенството е оценено на 4,90).

Гостите обаче също има за какво да се реваншира на феновете си, след като в последния си мач загуби с разгромното 2:6 от Аталанта за Купата на Италия, въпреки че преди това се намираше в серия от две поредни победи с по 4:0. А Удинезе наскоро показа, че може да спира Ювентус, след като двата тима завършиха при равенство 2:2 в откриващия кръг на Серия А за сезона.

Коефициентът за това и головите мачове да продължат и да има над 3,5 попадения в двубоя им е 3,35, докато за под 2,5 е 2,00. В четири поредни мача от това съперничество и двата тима си вкарват, а ставката и този път това да продължи е 2,25, докато за няма гол/гол е 1,75.

Любопитен факт е, че в два поредни двубоя между Ювентус и Удинезе има еднакъв брой картони, раздадени от съдията на играчите - четири (всъщност, така е бройката за три от последните им четири мача). Коефициентът картоните в този им мач да са над 4,5 е 1,40, докато за под 4,5 е 2,90.

Ще се реваншира ли Алекс Сандро на Юве за Суперкупата?

Срещу Удинезе един футболист на Ювентус ще е по-мотивиран от всички останали. Става въпрос за левия краен бранител Алекс Сандро, който сбърка недопустимо срещу Интер с много груба грешка, за да подари успеха на "нерадзурите" за Суперкупата на Италия.

Коефициентът на efbet за попадение на бранителя срещу Удинезе по всяко време от двубоя е 16,00. Разбира се, неговата работа ще е да се брани добре, докато головете ще се чакат от Алваро Мората. Ставката за негово попадение в мача е 2,45.

ВДИГНА ЛИ ГЛАВА ЮВЕНТУС - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com