Тотнъм и Челси в градско дерби - способни ли са "шпорите" на изумителен обрат?

3037
Тотнъм и Челси в градско дерби - способни ли са "шпорите" на изумителен обрат?
Снимка: Getty Images

Столичните съперници Тотнъм и Челси излизат в мач-реванш от полуфиналната фаза на Купата на Лигата в Англия. Както е известно, първата среща завърши при резултат 2:0 за "сините" в техния дом "Стамфорд Бридж", което прави задачата за "шпорите" много трудна.

Те посрещат Челси на ултрамодерния "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" днес, сряда, 12 януари, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за нова победа на Томас Тухел и компания е 2,35, докато за успех в полза на Антонио Конте над бившия му тим е 3,15 (равенството е оценено на 3,55).

Ужасната серия на Тотнъм срещу Челси

В цели четири поредни официални мача между тези съперници Тотнъм не успява да отбележи попадение - два от тях са като гост, а другите два у дома. За този период тимът от Северен Лондон е допуснал шест попадения във вратата си от Челси, а веднъж е завършил наравно 0:0, намирайки се към момента в серия от три поредни загуби от "сините".

Коефициентът за това отново да не се стигне до развръзка, при която и двата отбора да отбележат гол, е 2,20, докато за гол/гол е 1,76. Съответно ставката за над 2,5 попадения в срещата е 1,96, докато за под 2,5 е 2,00.

Задава ли се затишие преди буря? В два поредни двубоя между тези опоненти във всички турнири се дават само по един жълт картон в двубой, докато в предните им два официални мача имаше по пет такива на двубой. Коефициентът и в този случай да има над 4,5 картона е 2,60, докато за под 2,5 е 3,95.

Тотнъм - Челси или Кейн - Лукаку?

В предишната среща бяха противопоставени двама от най-качествените нападатели в английския футбол - Хари Кейн и Ромелу Лукаку. Не се очаква някой от тях да получи почивка от съответно Конте или Тухел и по всяка вероятност ще ги видим на терена от първата минута и този път.

Коефициентът на efbet първият гол в мача да е дело именно на англичанина и така Тотнъм да поведе е 6,00 (2,70 за негов гол по всяко време), докато за първо попадение в срещата, което да е дело на Лукаку, и така Челси да сложи край на интригата до голяма степен, е 7,20 (3,10 за негов гол по всяко време).

ПОГРЕБА ЛИ ВАР НЯКОЙ ОТ ДВАТА ОТБОРА И КОЙ ОТИДЕ НА ФИНАЛ - ЧЕЛСИ ИЛИ ТОТНЪМ? НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com