Закъсала шампионска "подводница" в опит да потопи още по-голям гранд - машината Байерн

6348
Закъсала шампионска "подводница" в опит да потопи още по-голям гранд - машината Байерн
Снимка: Getty Images

Носителят на трофея от Лига Европа Виляреал ще се опита да вземе скалпа на втори пореден гранд в Шампионска лига, но този път ще му е далеч по-трудно. "Жълтата подводница" се справи с Ювентус, но сега, на четвъртфиналите, ще излезе срещу Байерн Мюнхен. Именно германският колос бе свален от трона в турнира, когато Челси вдигна трофея през миналия сезон.

Първата среща между двата тима ще се състои в Испания, като ще се проведе в сряда, 6-и април, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех на Виляреал е 5,60, докато за победа на баварците - 1,58 (равенството е оценено на 4,70).

Виляреал не влиза в добра форма срещу Байерн Мюнхен

"Жълтата подводница" се намира в много неприятна серия от две поредни поражения, и то срещу по-непретенциозни отбори като Леванте и Кадис. Байерн пък е в поредица от два успеха, а последният си мач в Шампионска лига спечели с респектиращото 7:1 (реваншът срещу РБ Залцбург).

Байерн Мюнхен и Виляреал са се изправяли два пъти в този турнир през 21-ви век. Това се случва в груповата фаза на Шампионска лига през сезон 2011/12, а баварците печелят и двете срещи - като гост с 2:0 и у дома с 3:1.

Коефициентът в този им сблъсък да има над 3,5 попадения е 2,50, докато за под 2,5 е 2,45. Съответно ставката за това да няма гол/гол е 2,25, а за това и Виляреал, и Байерн да вкарат е 1,71.

Във въпросните две срещи бяха изпълнени общо 16 ъглови удара - средно по 8 на мач (10 на мача в Германия и 6 на този в Испания). Ставката в този им дуел корнерите да са под 8,5 е 2,45, докато за над 9,5 е 1,88 (коефициентът пък Виляреал да изпълни повече на брой корнера е 4,30).

Любопитно е, че и в двата двубоя бяха показани един и същ брой официални предупреждения - по 3. В сблъсъка в Германия обаче всички те бяха на сметката на гостуващите испанци, докато на Иберийския полуостров Байерн получи два - чрез Тимошчук и Швайнщайгер.

Колко груби ще бъдат Виляреал и Байерн в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet и в този мач между Виляреал и Байерн Мюнхен да има под 3,5 картона е 2,25, докато за над 3,5 е 1,65. Съответно ставката за това "жълтата подводница" да получи повече е 2,45, а за това Байерн да е по-провинилият се е 2,50 (за равенство е 4,20).

ПОДНЕСЕ ЛИ ВИЛЯРЕАЛ СЕНЗАЦИЯ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com