X
 
 

Хари и Меган Маркъл получиха жадуваната свобода

8563 2
Хари и Меган Маркъл получиха жадуваната свобода
Снимка: Getty Images
Принц Хари и съпругата му Меган повече няма да могат да използват кралските си титли, прекратява се и финансирането им с държавни средства, се посочва в изявление на Бъкингамския дворец, цитирано от BBC.

Херцогът и херцогинята на Съсекс заявиха, че смятат да върнат 2,4 млн. паунда, похарчени от британския бюджет за ремонта на имението "Фрогмор Котидж" в Уиндзор. Това обаче ще остане семейният им дом във Великобритания.

Колко точно ще струва "новият живот" на Хари и Меган?

Новият живот на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в Канада, в която херцогът и херцогинята на Съсекс възнамеряват да прекарват зна...

Освен това принц Хари и Меган Маркъл вече не могат да бъдат официални представители на кралицата.

"След месеци разговори и дискусии от последните дни, аз се радвам, че ние заедно намерихме конструктивния и осигуряващ подкрепа подход към следващите стъпки на моя внук и семейството му.

Хари, Меган и Арчи винаги ще си останат любими членове на моето семейство. Цялото ми семейство се надява, че днешното споразумение ще им позволи да започнат да изграждат щастлив и спокоен нов живот", се казва в изявлението на Елизабет Втора.

В него е посочено, че Хари и Меган разбират, че ще им се наложи да се откажат от изпълнението на кралските си задължения. С благословията на кралицата херцогът и херцогинята на Съсекс ще продължат да поддържат своите частни благотворителни инициативи и връзки, отбелязва текстът от Бъкингамския дворец.

Елизабет II сключва сделка с "бунтовниците" Хари и Меган

Кралица Елизабет II е поискала от двореца да сключи сделка с принц Хари и Меган в рамките на 72 часа, тъй като внукът ѝ е готов да напу...

"Признавам предизвикателствата, които са изпитали в резултат на интензивния контрол през последните две години и подкрепям желанието им за по-независим живот", отбелязва Елизабет Втора.

Британската кралица изрази задоволство от досегашните им публични задължения. "Искам да им благодаря за цялата им всеотдайна работа в цялата страна, за благото на обществото и съм особено горда от това как Меган толкова бързо се превърна в част от семейството. Надеждата на цялото ми семейство е, че днешното споразумение им позволява да започнат да изграждат щастлив и спокоен нов живот", пише тя.

Новото споразумение ще влезе в сила през пролетта на тази година. То беше сключено след като преди 10 дни Хари и Меган заявиха, че искат да се откажат от ангажиментите, свързани с кралската фамилия и ще се стремят към финансова независимост. Те разкриха, че планират да живеят във Великобритания и в Канада.

От двореца уточниха, че няма да разкрият как ще бъде организирана охраната на Хари и Меган в бъдеще.

Ето колко пари имат Хари и Меган и от къде

Решението на херцога и херцогинята на Съсекс да се откажат от статута си на членове на кралското семейство беше шок дори за техните род...

По-рано журналисти многократно питаха кой и как ще плаща за сигурността на кралската двойка – особено ако ще живее извън пределите на страната. В момента с охраната на членовете на кралската фамилия, в това число на Хари и Меган, е ангажирана британската полиция.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Та значи Меган (не, не Рено) е мелез от майка негро, разведена, което значи добре "разработена" . А Харито уж беше Пич пък се изПичи .
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Голям идиот тая циганка му размъти мозъка сега ще види къде серат гладните.
Заради честването на Левски - промени в движението в София
Заради честването на Левски - промени в движението в София

На 19 февруари в центъра на София ще бъде въведена организация на движението във връзка с възпоменателна церемония пред паметника на Васил Левски...