Пол Натъл бе избран за нов лидер на британската Партия за независимост

645
Пол Натъл бе избран за нов лидер на британската Партия за независимост
Снимка: Getty Images / Guliver

39-годишният Пол Натъл, който е депутат в европейския парламент и 6 години бе заместник-лидер на ЮКИП, спечели 62,6 процента от гласовете на партийните членове. Той обеща веднага след избора, че ще принуди правителството да реализира „истински Брекзит“. Натъл изпревари чувствително другите двама кандидати Сюзън Еванс и Джон Рийс-Еванс.

ова бе втори избор на лидер на ЮКИП тази година след като предишният победител Даян Джеймс изненадващо се оттегли само след 18 дни на поста, което наложи временно връщането на Наджъл Фарадж до повторното гласуване.

Нова съдебна процедура може да спре Brexit

Британското правителство е заплашено от нова съдебна процедура, криеща опасност да спре процеса на Brexit. За нея загатнаха адвокати, к...

В неговата реч, след като станаха ясни резултатите от гласуването, Пол Натъл изтъкна, че иска да измести Лейбъристката партия като превърне ЮКИП в патриотичен глас на трудовите хора. Той допълни, че партията ще говори езика на обикновените трудови хора и ще се фокусира върху проблеми, които са насъщни за работническата класа, като емиграцията, престъпността, отбраната, международната помощ и гаранции, че британците ще бъдат първи на опашката на пазара на труда.

Политически наблюдатели на Острова заявиха, че преди да се заема с тази абициозна задача Пол Натъл ще трябва да съумее да обедини партията, но бяха категорични, че от тримата кандидати той има най-големи шансове да стори това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа