Бербатов стана детски треньор

14374
Бербатов стана детски треньор

Димитър Бербатов изкарва едно от най-забавните си летни турнета и дори стана треньор-настойник на колумбийски деца, пише "Труд".

Монако е в Южна Америка за серия мачове, като първият е срещу Жуниор Атлетико в Баранкиля в понеделник рано сутринта българско време. Всички 50 000 билета са разпродадени, като се очаква да играе местният кумир Радамел Фалкао, който е съотборник на Бербатов.

Мондиалът тъжи за... Бербатов

"Бербатов ми е любимец. Ходя на всички мачове с фланелката му от Манчестър Юнайтед", разказва мексиканец с маска на Спайдърмен и премен...

На тренировката в събота 30-ина местни хлапета нахлуха с викове на игрището и се радваха на играчите на Монако. Бербатов сериозно се зае да им обяснява кой къде да застане, заигра се с тях, а и падна голям смях със съотборниците му.

Пред хотела на тима лудницата е пълна, като стотици фенове във фланелки на Колумбия с името на Фалкао не спират да пеят.

Тигъра, както е известен конкурентът на Бербатов за върха на атаката, пропусна Световното заради скъсана връзка на коляното, но вече е в кондиция.

С Монако в Колумбия го няма Хамес Родригес, другият местен идол. Халфът получи ваканция след геройствата и шестте си гола на Мондиала, а и е пред трансфер в Реал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят