Красива драма на Байерн - Ювентус сложи край на 1/8-финалите в Шампионска лига

8047
Красива драма на Байерн - Ювентус сложи край на 1/8-финалите в Шампионска лига

Байерн Мюнхен осъществи впечатляващ обрат срещу Ювентус и, след като изоставаше с 0:2 от "бианконерите" на своя "Алианц Арена", се добра като по чудо до продължения, в които изпепели надеждите на италианския шампион за 1/4-финал в Шампионска лига след общ резултат от двубоя 4:2 (след продължения) и 6:4 в осминафиналния сблъсък.

Първото полувреме протече отлично за "старата госпожа", която след голове на Погба и Куадрадо поведе с 2:0 и се виждаше на четвъртфинал в турнира. През вторите 45 минути Байерн натисна здраво, докато Мората на два пъти пропусна да реши всичко в срещата с два страхотни пропуска.

Дузпи решиха изхода на Атлетико - ПСВ

Испанският колос Атлетико (Мадрид) се промъкна през иглени уши към 1/4-финалите в Шампионска лига, след като "дюшекчиите" трябваше да ...

В 73' Роберт Левандовски върна надеждите на своите с прекрасен гол след центриране на Коста, а в 91' резервата Коман намери Мюлер в наказателното поле, като немският национал прати топката във вратата на Буфон - 2:2.

Фаталните за Ювентус минути настъпиха в началото на второто продължение, когато първо Алкантара вкара за 3:2, а след това бившият играч на "Старата госпожа" Коман нанесе решаващ удар и фиксира крайното 4:2.

Така миналогодишният финалист отпадна от турнира, въпреки че до последно се виждаше в следващата фаза. Пеп Гуардиола пък продължава да се надява, че ще може да вдигне "купата с големите уши" в последния си сезон, начело на Байерн.

Четвъртфиналистите в турнира са Реал Мадрид, Барселона, Байерн Мюнхен, Манчестър Сити, Бенфика, Атлетико Мадрид, ПСЖ и Волфсбург.

Бербатов пусна снимка с дъщеря си. Тя го учи на футбол

Звездата на гръцкия ПАОК Димитър Бербатов отново публикува интересна снимка в социалната мрежа Facebook, която събра хиляди лайкове и к...

Пълният развой на срещата и видео вижте в Sportlive.bg

Вижте и какво се случи в другия двубой Барселона - Арсенал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com