ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Реал Мадрид - Борусия Дортмунд

3342
ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Реал Мадрид - Борусия Дортмунд

Последен ден от груповата фаза на Шампионска лига. Почти всички участници в елиминациите са ясни. Насочваме вниманието ви към група F, където интригата е само за първото място.

Реал Мадрид - Борусия Дортмунд, 21:45 часа, 7 декември

ПРОГНОЗА: Барселона - Реал Мадрид

Точно в 17:15 часа българско време започва може би най-голямото футболно дерби на клубно ниво в световен мащаб - Барселона срещу Реал М...

Както видяхме от битките снощи, първото място в групата е изключително важно и големите отбори се стремят да го постигнат, за да се надяват на по-лек съперник в осминафиналите. Като говорим за големи отбори, то Реал Мадрид е един от най-големите.

Първото място е основна цел за момчетата на Зидан и съм сигурен, че ще направят всичко по силите си за го постигнат. Допълнителна мотивация е и спечеланата точка в поселдната минута от Барселона в Ел Класико през уикенда. Сега пред собствена публика една победа срещу традиционно неудобния за тях немски колос Борусия Дортмунд изглежда задължителна.

Германците изглеждат в добра форма, през уикенда победиха друг участник в ШЛ Борусия М с 4:1, а миналия кръг в Лигата на богатите разбиха Легия с 8:4. Погледнато от друга страна обаче, Дортмунд има само 2 победи в последните си 5 госувания във всички турнири.

Реал се намира в серия от 10 победи и 2 равни в последните си 12 мача, като спечели всичките си 5 срещи на "Сантяго Бернабеу". В тези 12 мача паднаха цели 56 гола в двете врати, което е средно по 4,66 на мач. В последните 12 мача на Борусия във всички турнири се отбелязаха 44 гола в двете врати (средно по 3,66 на мач).

Прогноза на Sportlive.bg: Победа за Реал (1.85) 

ПРОГНОЗА за Лига Европа: Фенербахче - Заря Луганск

Днес се подновява борбата във втория по престиж футболен турнир на Стария континент - Лига Европа. Насочваме вниманието ви към двубоя о...

Рискова прогноза: Над 4,5 гола в мача (3.50)  

коефициентите са на bet365

ПРОГНОЗА за Лига Европа: Фенербахче - Заря Луганск

Днес се подновява борбата във втория по престиж футболен турнир на Стария континент - Лига Европа. Насочваме вниманието ви към двубоя о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят