Туристически сайт на 5 езика представя Пловдив пред света

7860
Туристически сайт на 5 езика представя Пловдив пред света

До края на лятото Пловдив ще се рекламира с нов туристически сайт. Това съобщи пред Дарик директорът на ОП „Туризъм" Петър Лазаров. Интернет страницата ще предоставя информация на туристите за всички музеи, галерии, атракциони, а също и за хотелите и ресторантите.

Това ще бъде един сериозен сайт на европейско ниво, увери Лазаров. Надяваме се да грабнем хората с атрактивни снимки още като отворят страницата, добави още той. По думите му сайтът ще е достъпен на поне 5 или 6 езика, два от които азиатски.

Индийски туроператори с интерес към Пловдив

Индийски туроператори проявяват интерес към Пловдив като туристическа дестинация. Това съобщи преди втората международна среща на туроп...

Трябва да се обърне повече внимание на азиатския пазар - Китай и Индия, каза шефът на пловдивското предприятие за туризъм. Първата стъпка към по-добрата връзка е голям българо-китайски форум, който ще се проведе на 28 май, и се организира от Общината и Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. В него ще участват над 200 души от Китай и още толкова от българска страна, представители на бизнеса от всякакви сфери, но основно с туристическа насоченост. След срещата те ще тръгнат на обиколка из цялата страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини