3-те обичайни летни грешки на дамите

11176
3-те обичайни летни грешки на дамите

През лятото жените трябва да се концентрират върху защитата на кожата си от слънце и вода, но за съжаление представителките на нежния пол допускат някои много сериозни грешки през горещия сезон.

49% от мъжете и 29% от жените не са използвали слънцезащитен крем през последните 12 месеца, предаде БГНЕС. Много от жените наистина не знаят как да използват слънцезащитните продукти. Те трябва да се прилагат на всеки два часа и след всяко влизане във водата.

Джапанките може да са опасни

В лятната жега няма как да затворим краката си в ботуши, но пък е хубаво да знаем, че прохладата, с която ни даряват джапанките и чехли...

Грешка номер две, която допускат жените, е да не носят слънчеви очила. Това може да предизвика рак на кожата на клепачите, предупреждават специалисти. Носенето на очила също така помага за намаляването на фините бръчки около очите.

Третата грешка на момичетата е дехидратацията. Жените все по-рядко използват кремове и лосиони в горещини, но с това правят грешката да оставят кожата си суха и нехидратирана. Много е важно да овлажнявате кожата на тялото, да пиете много вода и да ядете плодове и зеленчуци, богати на вода. Наблягайте на краставиците и на вкусната диня.

Редактор: Калина Здравкова

 

Жените избират мъже с носа си

Жените избират партньорите си по миризмата, сочи ново проучване на 41 доброволци между 20 и 95 години. В продължение на пет нощи участ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com