4 зодии, които дразнят Лъвовете

11852
4 зодии, които дразнят Лъвовете
Снимка: iStock/Guliver

Абсолютно всеки знак от зодиака има свой собствен „черен списък“, където попадат представители на определени съзвездия, с които имат най-лоши отношения. Ето с кои знаци Лъвът със сигурност няма да има връзка и защо.

1. Упорит Телец

Телецът и Лъвът се привличат един към друг от първата среща, но в такава връзка няма да има мир. Първоначално интелектуалният и амбициозен Лъв се влюбва в разумния и сериозен Телец, наивно вярвайки, че той може да стане лидер във връзката. Телецът обаче упорито ще дърпа одеялото върху себе си и ще предизвика пристъпи на справедлив гняв у Лъва. С течение на времето доминиращото поведение и на двамата става по-ярко и представителите на знаците започват да се вбесяват един друг.

Светло бъдеще до края на Август ще имат 3 зодии

2. Нерешителен Рак

Проблемите в комуникацията между Лъв и Рак започват веднага. Свободолюбивите хора от огненото съзвездие са твърде спокойни за меките Раци, които не обичат пищното поведение. Представителите на водния знак обичат да прекарват времето си у дома, да вземат решения за дълго време, така че за Лъва взаимодействието с такъв приятел или партньор се превръща в баласт.

Поради тази причина отново и отново отношенията на тези знаци ще изпаднат в застой. В резултат на това Ракът и Лъвът няма да могат да намерят общ език поради твърде различни характери и вероятно ще се карат много. В същото време, ако затвореният Рак изпита всичко в душата си, тогава Лъвът ще започне предизвикателно да изразява емоции.

Уж стъпка назад, но тя ще донесе успех на 4 зодии

3. Педантична Дева

Въпреки лекото привличане между зодиите, те нямат право да бъдат заедно. В съюза Дева-Лъв битовите скандали не могат да бъдат избегнати. Педантичната земна зодия има таланта да докара Лъва до лудост за минути с неговите изисквания и навика да слага всичко по рафтовете. За повечето Лъвове това е неестествено: любовта към реда им е чужда и творческият хаос им харесва повече. Освен това, много Деви могат само да поучават и критикуват другите, но самите те не винаги следват собствените си препоръки. Подобно разминаване между думи и дела още повече ядосва Лъва.

4. Строг Козирог

Веселите и общителни Лъвове често са привлечени от хора, които не приличат на тях. Често те са привлечени от строгите и солидни Козирози. Първоначално този знак изглежда очарователен за Лъва със своето спокойствие, но тази илюзия бързо се срива. Скоро Лъвът разбира, че Козирогът изравнява всички с една и съща четка и се ръководи в решенията си от твърде високи принципи. Така че хората от огнената зодия бързо се отегчават до тях, а след това и стават тъжни заради несбъднати надежди. Последната капка в комуникацията може да бъде негъвкавостта на Козирога и желанието му да държи всичко под контрол. Лъвът не е доволен от това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 02 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 02 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 02 май 2024

2 -ри май: Велики Четвъртък носи късмет на Лъвовете и тревоги за Везните

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Кои зодии ще са творци на благата на 1 май - истински "герои на труда"!

На Велика Сряда ще върви по мед и масло на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 01 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 02 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 02 май 2024

Овен Помислете какви са вашите лични убеждения. Това е шанс да влезете навътре, за да можете в крайна сметка да се покажете. Помислете за възможности...