4 зодии, за които ФЕВРУАРИ 2023 ще бъде труден

22041
4 зодии, за които ФЕВРУАРИ 2023 ще бъде труден
Снимка: iStock

ОВЕН

Наистина не ви е нужно много, за да излезете от кожата си и е факт, че понякога дори вие не можете да си помогнете. По време на Луна в квадрат с Марс ще откриете, че се връщате към старите си пътища и че тъй като намирате нещо крайно неприятно, смятате, че имате пълното право да го изхвърлите и да не му обръщате внимание. Вие сте самото значение на нетолерантността в този период и дори ще посмеете да се държите агресивно към някого... просто защото е дръзнал да отстоява себе си. Бъдете по-смирени.

Благородната лъжа е запазена марка за тези 2 зодии

Случвало ли ви се е да се сблъскате със ситуация, в която е било подходящо да кажете "благородна лъжа"? Този вид безкористна лъжа се ка...

Зимно качване на килограми - ето кои зодии да се пазят

ТЕЛЕЦ

Вместо да се присъедините към плана си за позитивизъм, ще ви се прииска да си вземете почивен ден този месец, за можете да се самосъжалявате. Вие не сте точно от тези хора и затова не досаждате на другите, но ще се оттеглите в собствената си версия на изолация. Това, което трябва да имате предвид е, че вашите мисли могат да доведат до някакви истини, които може би все още не искате да ги разберете. Февруари е периодът, в който затъвате във враждебни емоции; ще търсите изход и накрая ще се окажете на по-високо място. Не се тревожете твърде много, Телец.

КОЗИРОГ

3 зодии, които не могат да скрият чувствата си - любовта им е очеизвадна

Всички знаем, че когато си влюбен, може да е трудно да скриеш чувствата си. Независимо дали сте в нова връзка или сте в такава от извес...

Не ви е нужно много, за да се подложите на тотална самоомраза и днес ще паднете повече, отколкото сте предполагали. Направили сте нещо несправедливо и сега не можете да живеете със себе си. Интересното е, че каквото и да сте направили, е добре, но имате различни стандарти за себе си и сега всичко, което правите, е да оплаквате избора си. Вие сте отговорни за това, че сте наранили някого и го правите глупак, а сега изпитвате съжаление. И с помощта на лунната опозиция Сатурн на гърба ви ще се почувствате наистина комфортно едва когато стигнете дъното. Сякаш този месец е създаден, за да се самонаказвате.

Кризисни моменти в живота: Как всяка зодия да преодолява проблемите

РИБИ

Направихте грешка и сега плащате за нея. По-лошото е, че никой не е разбрал, но живеете в страх да не ви хванат, сякаш сте направили нещо наистина ужасно, но това не е вярно. И все пак този комплекс за вина ви напряга и ви кара да се чувствате ужасно, а попитат ли ви какво ви тормози, ще сменяте виновно темата. Отдръпнете се, нека мине малко време - всичко е наред риби, не сте направили нищо лошо. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои са най-любопитните зодии - пъхат си гагата навсякъде!

На кои зодии вече ще им е широко около врата - проблемите им се решават

Кои зодии винаги се преструват на бедни като църковни мишки?

Кои женски зодии са много по-смели от повечето мъже?

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

На 25-ти април: Числото 25 ще направи 4 зодии богати на късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 25 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 25 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com