5-те зодии с късмет в любовта през ФЕВРУАРИ 2023

15958
5-те зодии с късмет в любовта през ФЕВРУАРИ 2023
Снимка: iStock

ДЕВА

Вие се интересувате само от това, което вашият човек иска и по някакъв начин сте изградили живота си около него. Обратът е, че това не е каквото сте искали от живота; искахте нещо по-добро, но тъй като това не е то, сега отчаяно се вкопчвате в това, което имате - любовта на вашия партньор. По време на Лунен тригон с Уран ще знаете, че дори и да имате от време на време дребни дразги или дори да има неща в него, които ви дразнят, все пак той е ВАШИЯТ човек, а нищо на земята не е перфектно. Бихте рискували всичко заради този човек.

Кои зодии обичат чашката - алкохолът е в кръвта им

Нека бъдем честни, всички обичаме да пийваме по едно хубаво питие от време на време. Но някои от нас просто не могат да не се пристраст...

Разберете коя е най-злоядата зодия - трудно им се угажда

ВЕЗНИ

Не бихте напуснали този човек и макар това да означава, че може да се наложи да промените малко начините си, смятате, че това е справедлива замяна за това, което получавате от него, което е любовта в цялата й божественост. Никога не сте познавали такъв, като този с когото сте сега, и имате чувството, че ако не дадете всичко от себе си, за да им покажете какво означават за вас, те ще ви изоставят. Дори не искате да им показвате най-тъмните си страни, толкова държите да не ги изгоните. Не забравяйте обаче, че вие не сте лош човек, а очите на любовта са склонни да приемат всичко.

ВОДОЛЕЙ

Това, което ще изпитате този месец, е проблясък на доверие в очите на любимия ви. Господи, изглежда, че този човек е истинска шестица от тотото; те ви обичат и са напълно искрени с вас. Може дори да се осмелите да задълбочите доста по-сериозно връзката си. Този човек е фантастичен и вие не искате да го загубите, а това засилва желанието ви. Ще рискувате всичко и ще обожавате всяка минута от това. Дерзайте!

Коя зодия може да продаде краставици на краставичар?

Продажбата на краставици на краставичар може да изглежда като най-голямото предизвикателство,но има представители на три зодиакални зна...

ОВЕН

Вие нямате намерение да напуснете този кораб и искате да запазите "плаването" спокойно. Това, което не ви харесва, е, че не можете да контролирате партньора си и не трябва да искате да го правите. Това е отделно същество, което не се нуждае от вашето одобрение, за да съществува. Този февруари ще видите, че животът продължава така или иначе, дори и да не го контролирате и че може да не сте прави, като мислите, че партньорът ви не е в състояние да живее без вашето постоянно ръководство; те могат и ще го направят. А на вас ще ви хареса за пръв път да се оставите по течението.

3 зодии, които не могат да скрият чувствата си - любовта им е очеизвадна

КОЗИРОГ

Нещата не са перфектни между вас и това ви притеснява, но времето продължава да ви държи заедно, така че явно нещо работи както трябва. Така или иначе, за един Козирог провалът не е опция, дори в една връзка. И така, през февруари ще разгледате плюсовете и минусите на партньорството, в което се намирате. Ще простите грешките и ще се концентрирате върху правилните неща и ще се почувствате обнадеждени и готови да запретнете ръкави, за да се потопите в работата. Само така успехът на връзката ви ще продължи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com