Четвъртък ще бъде любовно блаженство за тези 4 зодии

9322
Четвъртък ще бъде любовно блаженство за тези 4 зодии
Снимка: iStock

Кой не обича да се чувства обичан и желан? Всеки от нас мечтае да бъде изненадан от любимия човек и да усети невероятното му внимание и привързаност. А днес, четвъртък, 4 зодии ще усетят именно това! Ако искате да разберете какво имате да очаквате днес, четете нататък.

Oвен

За първи път ще срещнете невероятно привлекателна и самоуверена личност. Не може да не ви бъде интересно, когато на едно място се събират толкова много качества. Ще ви се обади, за да ви предложи да излязате и е готов да прави всичко, за да направи деня ви специален. В главата му има само вас, затова не пропускайте шанса да прекарате красив момент заедно.

Рак

Този знак смята, че интересът му към вас е още по-голям, отколкото наистина е, заради което обича да се грижи за вас. Днес обаче ще ви изненада с нещо много специално и нежно. Виждайки, че имате много работа, той ще се появи с вкусен обяд или търсачка на прекрасно място, на което да се отпуснете, когато свършите. Пък кой каза, че работата трябва да е толкова изтощителна, че да пропуснете момента?

Лъв

Има много много различни начини да впечатли човека, който обича, но Лъвът ги знае всичките. Серенада? Страхотна идея! Дегустация на вина? Не може да пропуснете! И без значение как именно той ще ви изненада, важното е да знаете, че усилията му са искрени и идват от сърцето му. Отворете си душата и се погрижете да не пропуснете романтичния момент, който Лъвът е подготвил за вас.

Козирог

Днес най-сетне може да прекарате моменти на спокойствие и блаженство, които и двамата с толкова желание изчакахте. И това се дължи на чудесен план, който Козирог ще обмисли. Той ще устрои идеално забавен, но непринуден ден, който да ви помогне да се отпуснете и да се погрижите взаимно един за друг като никога досега.

Всеки ден може да бъде специален, а ако срещнете любимия човек, стане още по-красив. Всички ние искаме да се чувстваме обичани и уважавани, а най-доброто е, че когато имаме някого, който да ни подкрепя, всичко става по-лесно. Затова се грижете за партньора си и бъдетееромантични, когато той най-малко го очаква. Чрез малки жестове като тези, спонсорирани от зодиакалните знаци, връзката ви ще се здравее още повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

5 зодии, чието настроение се променя в зависимост от времето

26-ти април: Везните само ще вземат пари, а Стрелците само ще дават!

Дневен хороскоп за 26 април 2024 г.

Фаза на Луната на 26 април 2024 г.

Кои са най-любопитните зодии - пъхат си гагата навсякъде!

На кои зодии вече ще им е широко около врата - проблемите им се решават

Кои зодии винаги се преструват на бедни като църковни мишки?

Кои женски зодии са много по-смели от повечето мъже?

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com