Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 1 декември 2023 г.

30 ноември 2023, 20:05 часа

На 1 декември 2023 г. една от зодиите ще трябва да запази важна тайна, която й е споделена. Как ще премине деня за останалите знаци вижте в дневния хороскоп за утре.  

Месечен хороскоп за декември 2023 г. 

Овен

Още: Ноември и Декември се разбраха за парите - отиват в тези 4 зодии!

През първия ден на декември се въздържайте от експерименти. Добре познатите ви и отработени методи за работа ще ви свършат повече работа от това да опитате нещо ново.

Телец

Първият ден на новия месец рискува да ви потопи в меланхолия. Бъдете в своята върхова форма, за да не се отдаде на съжаление по тях. Най-доброто тепърва предстои. 

Близнаци

Още: Направете го преди Нова година: 5 зодии ще изпитат невероятен късмет през декември 2023 г.

Първият ден на новия месец не бързайте да правите крайни изводи и да взимате решения. Някой ще се опита да разбере мнението ви, но вие си дръжте езика зад зъбите. В това ще се крие силата ви.

Рак

Първият ден на новия месец може да ви изправи пред равносметка. Имате потенциала да накарате слънцето да се покаже и да се задържи по-дълго в живота ви.

Лъв

Още: Тези зодии имат най-големите и златни сърца

Бързата работа - срам за майстора. Това трябва да бъде девизът ви днес. Дори да не довършите нещата ще е по-добрият вариант от прибързани действия.

Дева

Днес някой ще ви довери тайна. Това може да бъде проверка за толерантността ви. Не предавайте доверието, което ви е гласувано.

Везни

Още: Едногодишен запас от щастие: Кои зодии ще имат невероятен късмет през 2024 г.

Първият ден на новия месец е ден за нови желанията. Точно сега е много важно да се чувствате добре в кожата си. Следвайте мечтите си.

Скорпион

Първият ден на новия месец може да ви се стори малко скучен. Направете така че да се разнообразите, но не въвличайте други хора в това си начинание.

Стрелец

Още: Седмичен хороскоп за за 27 ноември - 3 декември 2023 г.

Първият ден на новия месец е ден за открития. Нека те засягат вас самите. Не се ровете в живота на другите, там няма нищо ценно за вас.

Козирог

Първият ден на декември ще ви поднесе малка победа. Това е само една от предстоящата поредица, която ви очаква. Заредете се с търпение за празнуването.

Водолей

Още: Тежка седмица на хоризонта: Големи изпитания очакват тези 4 зодии!

Първият ден на новия месец усмивката ви може да направи чудеса. Използвайте я по-често, но с чисти помисли. Тя не винаги ще може да замести действията ви.

Риби

Първият ден на декември направете нещо необикновено. Позволете си повече време за любимите ви дейности. Когато повярвате в мечтите си те наистина се сбъдват.

Седмицата на Големите пари се задава за тези зодии!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес