Седмичен хороскоп за за 27 ноември - 3 декември 2023 г.

22317
Седмичен хороскоп за за 27 ноември - 3 декември 2023 г.
Снимка: iStock

През тази седмица някои от зодиите трябва да бъдат внимателни с информацията, която споделят. Друг знак ще се радва на романтични страсти. Какво ще се случи през новия период вижте в седмичния хороскоп за за 27 ноември - 3 декември 2023 г.

Овен

Тази седмица може да получите нова печеливша работа или допълнителен краткосрочен доход. Водете се от ситуацията и не я възприемайте като нещо задължително. Възможно е да се наложи да откажете предложението, защото сте твърде уморени. Като цяло работните дейности могат да донесат приятни изненади. Би било хубаво да организирате среща с приятели през уикенда.

Още: Тежка седмица на хоризонта: Големи изпитания очакват тези 4 зодии!

Телец

През тази седмица прекомерната впечатлителност и закъсненията могат да причинят неприятни ситуации. Опитайте се да не изпадате в паника и да не влизате в конфликти. Препоръчително е да преминете към щадящ режим на работа. Преди да промените нещо в живота си, преди всичко претеглете плюсовете и минусите. Плановете, които сте направили за тази седмица ще претърпят промени под натиска на обстоятелствата. Командировка в края на седмицата обещава да ви отвори нови перспективи.

Близнаци

Вашите фантазии тази седмица ще бъдат почти осезаеми. Мечтите ще започнат да се сбъдват. Сега бързането и прекомерната суетене са противопоказани. В случай, че се придържате към стратегията на изчакване ще можете да постигнете зашеметяващи резултати. Бъдете търпеливи и се надявайте на най-доброто. Звездите ви обещават много нежност, страст и романтика през почивните дни. 

Още: Седмицата на Големите пари се задава за тези зодии!

Рак 

Вашата решителност и активност ще позволят повечето от вашите планове и планове да се сбъднат. Една от най-важните задачи през тази седмица е установяването не само на бизнес, но и на лични връзки. Имате достатъчно страст и енергия, за да подкрепяте и координирате действията на партньорите си. Важно е правилното изграждане на отношения с колегите от работата. През втората половина на седмицата са вероятни определени неоснователни претенции от близки.

Лъв

Тази седмица ще трябва да балансирате между личните и обществените интереси. Разширете социалния си кръг и тогава бизнес срещите ще увеличат сферата ви на влияние и ще отворят нови перспективи. В работата такива качества като дипломатичност и спокойствие ще бъдат полезни, особено ако се случи извънредна ситуация. Бъдете активни, но все пак не се захващайте с няколко неща едновременно. По-добре е да прекарате почивните дни в спокойна обстановка.

Още: Зодиакалните знаци с доста плашеща аура

Дева

Тази седмица може да извади на бял свят някои ваши вътрешни комплекси. Не позволявайте на емоциите ви да ви сринат. Не се втурвайте и в другата крайност - да бъдете обзети от дълбоко безразличие към всички въпроси. В такава ситуация влизането в света на илюзиите е противопоказно. По-добре е да организирате среща с приятели и да обсъдите това, което ви тревожи. За да не провалите уикенда си, бъдете малко по-умерени в исканията си към другите.

Снимка: iStock

Още: Все едно нямат сърце: Кои са най-студените зодии?

Везни

Тази седмица може да имате блестящ шанс да сбъднете желанията си. И ще има хора, които желаят да ви помогнат с това. В сряда не трябва да водите прекалено откровени разговори с никого. Разкритото от вас може да бъде използвано с лоши цели. В петък не е добре да се преработвате. Изберете си дейности, които не изискват особени усилия и можете да извършвате на автопилот. В събота ви очаква страстна среща.

Скорпион

През тази седмица побързайте да реализирате най-съкровените си мечти, защото точно сега пред вас се откриват наистина блестящи перспективи. Срещите и новите запознанства ще се окажат ползотворни, макар и не веднага. Тази седмица си струва да поставите основата за бъдещо издигане в кариерата. Все пак не забравяйте за почивката и личния живот. Прекарвайте повече време с любимия човек.

Още: С коя зодия най-много си подхожда Водолеят?

Стрелец

През тази седмица ще ви бъде трудно да осъзнаете какво всъщност правите. Сякаш сте разкъсвани от вътрешни противоречия. Сега е по-добре да се съсредоточите в рутинна и позната дейност или такава, в която е невъзможно да направите грешка. Благоприятни са контактите с колеги, възможни са пътувания и командировки. В личния живот не са изключени проблеми, свързани с прекомерната заетост на работното място.

Козирог

Понеделник и вторник може да не ви доставят особена наслада, тъй като плановете ви заплашват напълно да се променят. Не е препоръчително да разкривате финансовите си проблеми пред близки и приятели. Пир преследването на целите избягвайте измамата и съблазняването. В събота се опитайте да освободите дома си от излишната бъркотия. В неделя ще е полезно да посетите  място, на което не сте били до момента.

Още: Тези зодии имат лошия навик често да се влюбват в приятелите си

Водолей

Седмицата обещава да бъде ярка и изпълнена с различни впечатления и събития, срещи и запознанства. Моментът е благоприятен за промяна на имиджа - околните ще го оценят. Вашето чувство за хумор и личен чар могат да окажат положително влияние върху успеха ви в много начинания. Светлият ви ум ще бъде посетен от голямо разнообразие от идеи. Все пак се опитайте да не преследвате две цели наведнъж.

Риби

През тази седмица ще бъдете изправени пред избор, тъй като ще трябва да разрешите сериозни семейни проблеми. Не трупайте оплаквания. Това само ще усложни живота ви. Най-добрата тактика за вас е спокойно да си вършите работата и усилията ви определено ще бъдат оценени. Бъдете търпеливи, напрежението около промените в работата постепенно ще утихне. Работата в екип ще донесе успех, очакват ви делови и приятелски срещи. Опитайте се да потушавате скандали  Отделете повече внимание и грижи на близките си.

Тези зодии обичат да крият истинското си лице

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com